Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ М’ясовмісна варена ковбаса «Качина» з екстрактом журавлини (Патент на корисну модель № 119891)(2017) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь ІвановичКорисна модель належить до харчової промисловості, а саме до виробництва варених ковбас. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясовмісної вареної ковбаси з добавкою екстракту журавлини, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювального та мікробіологічного псування виробу під час зберігання. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of cooked sausages. The utility model is based on the task of developing meat-containing cooked sausage with the addition of cranberry extract, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.Документ М’ясовмісна варена ковбаса «Качина» з екстрактом чорної смородини (Патент на корисну модель № 119885)(2017) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь ІвановичКорисна модель належить до харчової промисловості, а саме - до виробництва варених ковбас. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясовмісної вареної ковбаси, з добавкою екстракту чорної смородини, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювальному та мікробіологічному псуванню виробу під час зберігання. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of cooked sausages. The utility model is based on the task of developing meat-containing cooked sausage, with the addition of black currant extract, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.Документ Спосіб виготовлення м’ясовмісної вареної ковбаси «Качина» з екстрактом журавлини (Патент на винахід № 119079)(2019) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь ІвановичВинахід належить до м'ясної промисловості, і може бути використаний при виробництві варених ковбас. В основу винаходу поставлена задача способу виробництва м'ясовмісної вареної ковбаси шляхом додавання екстракту журавлини, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювального та мікробіологічного псування виробу під час зберігання. The invention relates to the meat industry, and can be used in the production of cooked sausages. The invention is based on the method of production of meat-containing cooked sausage by adding cranberry extract, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.Документ Спосіб виготовлення м’ясовмісної вареної ковбаси «Качина» з екстрактом чорної смородини (Патент на винахід № 119078)(2019) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь ІвановичВинахід належить до м'ясної промисловості і може бути використаний при виробництві варених ковбас. В основу винаходу поставлена задача способу виробництва м'ясовмісної вареної ковбаси шляхом додавання екстракту чорної смородини, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювальному та мікробіологічному псуванню виробу під час зберігання. The invention relates to the meat industry and can be used in the production of cooked sausages. The invention is based on the method of production of meat-containing cooked sausage by adding black currant extract, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.