Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб одержання концентрованого продукту з насіння льону (Патент на корисну модель № 101357)(2015) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Ганзенко, Валентина Василівна; Баранова, Ксенія Вікторівна; Тракало, Тетяна ОлександрівнаВ основу корисної моделі покладено удосконалення способу одержання концентрованого продукту з насіння льону, що дозволяє надати йому нових споживчих властивостей та розширити асортимент продукції з луб’яних культур. The basis of the invention entrusted improvement process for the production of concentrated product from flax seed, allowing him to provide new consumer properties and expand the range of products of bast crops.Документ Спосіб одержання концентрованого продукту з насіння льону (Патент на винахід 109869)(2015) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Євтушенко, Олег Олександрович; Ганзенко, Валентина Василівна; Баранова, Ксенія Вікторівна; Тракало, Тетяна ОлександрівнаВ основу винаходу покладено удосконалення способу одержання концентрованого продукту з насіння льону, що дозволяє надати йому нових споживчих властивостей та розширити асортимент продукції з луб’яних культур. The basis of the invention entrusted improvement process for the production of concentrated product from flax seed, allowing him to provide new consumer properties and expand the range of products of bast crops.Документ Спосіб виробництва козинаків (Патент на винахід № 104404)(2013) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Корж, Тамара Володимирівна; Арутюнян, Анна Рудіківна; Фурманова, Юлія ПетрівнаЗаявлено спосіб виробництва козинаків, який включає одержання цукрового сиропу, з додаванням лимонної або молочної кислоти, утворення карамелі, змішування ядер смакового наповнювача з карамельною масою, додавання цільових добавок та охолодження, причому при уварюванні цукрового сиропу використовують масло вершкове в кількості 5-20 % від маси цукру, а як смаковий наповнювач використовують насіння льону, попередньо обжареного при температурі 150-220 °C. A method for making kozinaki is applied, it includes obtaining a sugar syrup, adding citric or lactic acid, forming caramel, mixing kernels of flavour filler with the caramel mass, adding basic additives and cooling. While boiling up the sugar syrup, butter is used in an amount of 5-20 % of sugar mass, and linseed, preliminary fried at a temperature of 150-220 °C is used as the flavour filler.Документ Екструдований кормовий продукт з використанням насіння льону (Патент на корисну модель № 73213)(2012) Янюк, Тетяна Іванівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Ноздрюхіна (Козюля), Інна ВолодимирівнаПатент на корисну модель. Екструдований кормовий продукт з використанням насіння льону складається з екструдованої сої. Як добавку використовують насіння льону або льняну макуху.Документ Екструзійний кормовий продукт (Патент на корисну модель №40130)(2009) Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаповаленко, Олег Іванович; Шаран, Андрій Васильович; Супрун-Крестова, Олена Юріївна