Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва молочно-білкового напівфабрикату (Патент на корисну модель № 147378)(2021) Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена Вікторівна; Чубенко, Лариса Михайлівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Очколяс, Олена МиколаївнаСпосіб виробництва молочно-білкового напівфабрикату з коагулюванням білків молока включає нормалізацію, пастеризацію та охолодження молока до температури заквашування, внесення розчину хлориду кальцію та коагулянту, витримування згустка за температури коагуляції, розрізання згустка, нагрівання, видалення сироватки, самопресування, охолодження, фасування, як коагулянт використовується сік Plantago major L. The method of production of a milk-protein semi-finished product with coagulation of milk proteins includes normalization, pasteurization and cooling of milk to the fermentation temperature, introduction of calcium chloride solution and coagulant, keeping the clot at the coagulation temperature, cutting the clot, heating, removing whey, self-pressing, cooling, packaging as a coagulant the juice of Plantago major L is used.Документ Молочно-морквяна запіканка (Деклараційний патент на корисну модель № 120219)(2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Юдіна, Тетяна Іллівна; Назаренко, Ірина АнатоліївнаЗапіканка, що містить молочно-білковий концентрат зі сколотин, отриманий спільним осадженням казеїну та сироваткових білків під дією органічних кислот пюре журавлини, а також додатково містить пюре з моркви. Cheesecake containing milk-protein concentrate of buttermilk, obtained by the co-precipitation of casein and whey proteins under the influence of organic acids of cranberry puree, and also containing carrot puree.Документ Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату (Патент на винахід № 116413)(2018) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаСпосіб виробництва молочно-білкового копреципітату, який включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину коагулянта рослинного походження, витримування для утворення згустку та його відпрасовування. The method of production of milk-protein co-pecipitate, which includes primary processing of prescription components, addition of the plant coagulant into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.Документ Спосіб виробництва сиру м'якого (Патент на корисну модель № 125024)(2018) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Чубенко, Лариса Михайлівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Михалевич, Артур ПетровичНаведено спосіб виробництва сиру м'якого, в якому в якості коагулянту використовується сік наземної частини ревеню. The method of production of soft cheese, in which the juice of the ground part of the rheum is used as coagulant, is given.Документ Спосіб виробництва сиру м'якого (Патент на винахід № 118522)(2019) Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Чубенко, Лариса Михайлівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Михалевич, Артур ПетровичНаведено спосіб виробництва сиру м'якого, в якому в якості коагулянту використовується сік наземної частини ревеню. The method of production of soft cheese, in which the juice of the ground part of the rheum is used as coagulant, is given.Документ Спосіб виробництва молочної білково-ягідної основи (Патент на винахід № 115213)(2017) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна ВолодимирівнаСпосіб виробництва молочної білково-ягідної основи, що включає нормалізацію, пастеризацію, коагуляцію молочних білків, відділення сироватки, самопресування, охолодження, фасування, причому як коагулянт використовують гомогенізовану чорносмородинову пасту в кількості 5-9 %, коагуляцію проводять за температури 73-77 °C з витримкою 1-3 хвилини. Method for the production of milk protein base, including normalization, pasteurization, coagulation of milk proteins, separation of whey, self-pressing, cooling, packaging, moreover, homogenized blackcurrant paste in the amount of 5-9% is used as a coagulant, the temperature is 73-77 ° C with an exposure of 1-3 minutes.Документ Спосіб виробництва молочно-білкового концентрату (Деклараційний патент на корисну модель № 113383)(2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Кравченко, Михайло ФедоровичСпосіб виробництва молочно-білкового концентрату, що включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину пюре журавлини, витримування для утворення згустку та його відпресовування. The method of production of milk-protein concentrate, which includes primary processing of prescription components, addition of the cranberry puree into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.Документ Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату (Деклараційний патент на корисну модель № 113382)(2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаСпосіб виробництва молочно-білкового копреципітату, що включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину пюре калини, витримування для утворення згустку та його відпресовування. The method of production of milk-protein co-precipitate, which includes primary processing of prescription components, addition of the viburnum puree into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.