Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ М'ясовмісні напівфабрикати січені «Ярославські» (Патент на корисну модель № 129771)(2018) Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Яковенко, Ярослава МиколаївнаКорисна модель належить до галузі харчової промисловості, а саме до м'ясної промисловості, та може бути використана при виробництві продуктів для загального харчування. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясомістких січених напівфабрикатів загального харчування та низької собівартості, які мають високу харчову та біологічну цінність, органолептичні та споживчі характеристики, збагачені моно- та поліненасиченими жирними кислотами. The utility model belongs to the food industry, namely the meat industry, and can be used in the production of food products. The utility model is based on the task of developing meat-containing chopped semi-finished products of general nutrition and low cost, which have high nutritional and biological value, organoleptic and consumer characteristics, enriched with mono- and polyunsaturated fatty acids.Документ М'ясовмісні напівфабрикати січені «Ярославські» (Патент на винахід № 121264)(2020) Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Яковенко, Ярослава МиколаївнаВинахід належить до галузі харчової промисловості, а саме до м'ясної промисловості, та може бути використана при виробництві продуктів для загального харчування. Задачею, на вирішення якої направлений винахід, є розробка м'ясовмісних січених напівфабрикатів загального харчування та низької собівартості, які мають високу харчову та біологічну цінність, органолептичні та споживчі характеристики, збагачені моно- та поліненасиченими жирними кислотами.Документ Заварний житньо-пшеничний хліб (Патент на корисну модель № 124189)(2017) Віеіра, Алеся Олександрівна; Усатюк, Світлана ІванівнаЗаварний житньо-пшеничний хліб, що містить борошно житнє обдирне, борошно пшеничне 1-госорту, дріжджі пресовані хлібопекарські, сіль кухонну харчову, цукор білий кристалічний, солод житній сухий ферментований, який відрізняється тим, що додатково використовується насіння чіа.