Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Склад напою із молочної сироватки забарвленої (патент на корисну модель № 123418)(2018) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна; Чубенко, Лариса МихайлівнаСклад напою із молочної сироватки забарвленої має молочну сироватку, підсолоджуючий компонент, наповнювач та ванілін. Молочна сироватка забарвлена отримана при виробництві молочної білково-ягідної основи. Як підсолоджуючий компонент застосовується цукор-пісок. Як наповнювач використовують гомогенізовану ягідну пасту. The composition of the colored whey drink has whey, sweetener component, filler and vanillin. Whey is colored obtained during the production of milk protein and berry basis. Sugar is used as a sweetener component. A homogenized berry paste is used as a filler.Документ Склад напою із молочної сироватки забарвленої (патент на винахід № 117439)(2018) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна; Чубенко, Лариса МихайлівнаСклад напою із молочної сироватки забарвленої має молочну сироватку, підсолоджуючий компонент, наповнювач та ванілін. Молочна сироватка забарвлена отримана при виробництві молочної білково-ягідної основи. Як підсолоджуючий компонент застосовується цукор-пісок. Як наповнювач використовують гомогенізовану ягідну пасту. The composition of the drink from whey containing whey, sweeteners component, filler, vanillin, and the composition of the drink as whey contains colored whey, obtained during the production of milk protein-berry basis, as sweeteners component contains sugar and as a filler contains homogenized berry paste.Документ Бетонна суміш (Патент на винахід № 45124)(2009) Пономаренко, Віталій ВасильовичБетонна суміш містить зв'язуючий компонент, наповнювач та воду. Як наповнювач бетонної суміші використовують фільтраційний осад цукрового виробництва. A concrete mixture contains a binder, a filler and water. A filtration sediment of sugar production is used as the filler of concrete mixture.Документ Бетонна суміш (Патент на винахід № 90231)(2010) Пономаренко, Віталій ВасильовичВинахід стосується будівництва, зокрема складу бетонних сумішей, які переважно використовуються для виготовлення бетонних блоків, стінових каменів. Бетонна суміш містить зв'язуючий компонент, наповнювач та воду. Як наповнювач бетонної суміші використовується фільтраційний осад цукрового виробництва при такому співвідношенні компонентів (в % на 1 м3 бетону): 20-50 зв'язуючий компонент, 15-72 фільтраційний осад цукрового виробництва, 8-35 вода. Забезпечується зниження вартості виробів при збереженні фізико-технічних характеристик, екологія довкілля. The invention relates to the building, particularly to the composition of concrete mixtures, mainly used for the production of concrete blocks, building blocks. The concrete mixture comprises binding agent, filler and water. As filler of the concrete mixture filter cake of the sugar production is used in such component ratio (in % to 1 m3 of concrete): 20-50 binding agent, 15-72 filter cake of the sugar production, 8-35 water. The decreasing of product value by the maintenance of physicotechnical characteristics and the ecology of the environment are provided.Документ Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем (Патент України на корисну модель № 84509)(2013) Пухляк, Анастасія Григорівна; Бурка, Тетяна ОлександрівнаПастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем містить кисломолочну основу, смаковий наповнювач та сіль. При цьому як наповнювач використовується жмих із насіння льону, корінь селери, часник та куркума. Paste-like fermented milk product with filler containing sour-milk base, a gustable filler and salt. As a filler used millcake from flax seed, celery root, garlic, turmeric.Документ Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем (Патент України на корисну модель № 84510)(2013) Пухляк, Анастасія Григорівна; Бурка, Тетяна ОлександрівнаПастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем містить кисломолочну основу, смаковий наповнювач та сіль. Як наповнювач використовується жмих із насіння кунжуту, корінь селери, часник, куркума. Paste-like fermented milk product with filler containing sour-milk base, a gustable filler and salt. As a filler used millcake from sesame seeds, celery root, garlic, turmeric.Документ Пастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем (Патент на корисну модель № 73846)(2012) Коломієць, Дмитро Петрович; Пухляк, Анастасія Григорівна; Бурка, Тетяна Олександрівна; Задорожня, Олександра ВолодимирівнаПастоподібний кисломолочний продукт з наповнювачем містить кисломолочну основу, наповнювач, сіль, подрібнене листя мамордіки та кропу сухого. Paste-like fermented milk product with filler containing sour-milk base, filler, salt, crushed leaves Mamordica and dill dryДокумент Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту (Деклараційний патент на винахід № 38974)(2001) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаСпосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту передбачає внесення у підготовану молочну сировину молочної сироватки у кількості 9-19,6 % та желатину – 0,4-1%. Method of cottage cheese curd dessert introduces prepared in raw milk whey in the number 9-19,6% and gelatin - 0,4-1%.Документ Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром (Патент на винахід № 24638)(1998) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Карпович, Микола Сергійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія ГригорівнаСпосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром передбачає використання сухого пектинового порошку, що забезпечує екстрактивну частку сухих екстрактивних речовин 5-5,7% в готовому продукті. Method of manufacturing pektynovmisnoho sweetened condensed milk is to use dry pectin powder that provides extractives fraction of dry extractives 5-5,7% in the finished product.Документ Спосіб отримання згущеного молочного продукту з горіхово-яблучною пастою (Патент на корисну модель № 65438)(2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Куриленко, Катерина Олегівна; Рябоконь, Наталія ВалеріївнаРозроблено технологію згущеного продукту з плодово-ягідним наповнювачем, що вноситься у вигляді горіхово-яблучної пасти в кількості 38-42%.