Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 18
  • Ескіз
    Документ
    Склад харчової емульсії (патент на винахід № 119410)
    (2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Склад харчової емульсії містить кукурудзяну олію, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)". The composition of the food emulsion contains corn oil, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.
  • Ескіз
    Документ
    Склад харчової емульсії (патент на винахід № 119412)
    (2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Склад харчової емульсії містить замінник молочного жиру, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)". The composition of the food emulsion contains milk fat substitute, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.
  • Ескіз
    Документ
    Склад харчової емульсії (патент на винахід № 119409)
    (2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Склад харчової емульсії містить купажовану олію, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)". The composition of the food emulsion contains blended oil, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.
  • Ескіз
    Документ
    Склад харчової емульсії (патент на винахід № 119411)
    (2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Склад харчової емульсії містить кукурудзяну олію, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)". The composition of the food emulsion contains corn oil, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.
  • Ескіз
    Документ
    Склад морозива комбінованого складу (патент на корисну модель № 131046)
    (2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Склад морозива комбінованого складу, який містить харчові емульсії, сухе знежирене молоко, фруктозу, казеїнат натрію та воду питну. Composition of ice cream combined with food emulsions, skimmed milk powder, fructose, sodium caseinate and water.
  • Ескіз
    Документ
    Склад сметанного продукту (патент на корисну модель № 130381)
    (2018) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Однорог, Марина Русланівна
    Склад сметанного продукту, який включає молоко знежирене, жирову фазу, закваску, стабілізатор, який відрізняється тим, що як жирову фазу використовують харчову емульсію, як закваску використовують заквашувальну культуру "Іпровіт-ССК", як стабілізатор використовують ксантанову камедь та казеїнат натрію за співвідношення 1:1 та додатково використовують пребіотик The composition of the sour cream product, which includes the fat-free milk, the fat phase, the fermentation, the stabilizer, which is characterized by the use of a food emulsion as a fat phase, as a leaven used by the yeast culture "Iprovit-SSC", as a stabilizer, using xanthan gum and sodium caseinate for the ratio 1: 1 and additionally use prebiotic
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання харчової емульсії (патент на корисну модель № 129181)
    (2018) Устименко, Ігор Миколайович; Корх, Наталя Сергіївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Спосіб отримання харчової емульсії включає підігрівання купажованої олії, внесення емульгатора, перемішування отриманої суміші, гомогенізація. The method of obtaining a food emulsion includes heating the milk fat substitute, introducing an emulsifier, mixing the resulting mixture, homogenizing.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання харчової емульсії (патент на корисну модель № 128338)
    (2018) Устименко, Ігор Миколайович; Корх, Наталя Сергіївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Спосіб отримання харчової емульсії включає підігрівання замінника молочного жиру, внесення емульгатора, перемішування отриманої суміші, гомогенізація. The method of obtaining a food emulsion includes heating the milk fat substitute, introducing an emulsifier, mixing the resulting mixture, homogenizing.
  • Ескіз
    Документ
    Склад харчової емульсії (патент на корисну модель № 128305)
    (2018) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Склад харчової емульсії містить жирову фазу, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор "Твердий-2 (Т-2)", а як жирову фазу - замінник молочного жиру "Віолія-молжир 3". The composition of the food emulsion contains a fat phase, water and an emulsifier. As an emulsifier, sodium casein and emulsifier "T-2" were used, but as a fat phase, substitute for milk fat "Violia molzhir 3".
  • Ескіз
    Документ
    Склад харчової емульсії (патент на корисну модель № 128304)
    (2018) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна
    Склад харчової емульсії містить жирову фазу, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор "Твердий-2 (Т-2)", а як жирову фазу - кукурудзяну олію. The composition of the food emulsion contains a fat phase, water and an emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an "Tierdy-2 (T-2)" emulsifier and corn oil as the fatty phase are used.