Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Склад масляної суміші (Патент на винахід № 119951)(2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.Документ Склад масляної суміші (Патент на винахід № 119952)(2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.Документ Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 131337)(2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.Документ Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 131338)(2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.Документ Напівфабрикат «Котлета з м’яса індика» (Патент на корисну модель № 135647)(2019) Галенко, Олег Олександрович; Логвиненко, Наталія Петрівна; Пасічний, Василь МиколайовичКорисна модель належить до харчової промисловості, зокрема до м'ясного виробництва, та може бути використана при виробництві котлет, збагачених мінеральними речовинами, з покращеними структурно-механічними та органолептичними показниками. Задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення дієтичного продукту із м'яса індика, яка забезпечує розширення використання м'яса індика, підвищення органолептичних властивостей продукту та підвищення біологічної цінності. The utility model belongs to the food industry, in particular to the meat production, and can be used in the production of cutlets enriched with minerals, with improved structural-mechanical and organoleptic characteristics. The task of the utility model is to create a new composition for the manufacture of a dietary product from turkey meat, which provides for the expansion of the use of turkey meat, increase the organoleptic properties of the product and increase the biological value.Документ Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 100752)(2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Дрозд, Наталія ВолодимирівнаВраховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.Документ Спосіб виробництва картоплі, тушкованої з грибами (Патент на корисну модель № 104273)(2016) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Писарєв, Максим Григорович; Карпік, ЛарисаСпосіб виробництва картоплі, тушкованої з грибами, включає підготовку сировини, змішування картоплі, грибів, моркви, цибулі, томатного пюре, рослинної олії, солі, цукру, борошна, перцю, підігрівання суміші, фасування, закупорювання, стерилізацію та охолодження. При цьому підготовлені овочі бланшують у розчині натрієвої солі аскорбінової кислоти концентрацією 0,01-0,05 % при температурі 85-100 °C протягом 1-7 хвилин, сушать до вмісту сухих речовин 40-60 %, після чого отримані напівфабрикати направляють на змішування. The method of production of potatoes, stewed with mushrooms, includes training materials, mixing potatoes, mushrooms, carrots, onion, tomato puree, vegetable oil, salt, sugar, flour, pepper, heating the mixture, filling, sealing, sterilization and cooling. This blanshuyut prepared vegetables in a solution of sodium salt of ascorbic acid concentration 0,01-0,05% at 85-100 ° C for 1-7 minutes, until dry solids content of 40-60%, then got sent to the mixing semi.Документ Паштет для геродiетичного харчування (Патент на корисну модель № 95367)(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гордiєнко, Олена ВасилiвнаПаштет для геродiетичного харчування, що мiстить м'ясну сировину, молоко сухе коров'яче знежирене, олію рослинну, цибулю рiпчасту пасеровану, бульйон, сiль кухонну харчову, перець духмяний, який вiдрiзняється тим, що як м'ясну сировину використовують м'ясо куряче та печiнку курячу варену, як рослинну олію викоритовують лляну олiю та додатково використовують пшеничну клiтковину гiдратовану, кров, гриби печерицi бланшовані. Pate herodeion food containing raw meat, cow's milk fat, vegetable oil, onion finely chopped, broth, culinary food salt, allspice, characterized in that the raw meat used meat chicken and chicken liver cooked, as vegetable oil make linseed oil and in addition use wheat cellulose hydrated, blood, mushrooms blanched.Документ Овочевий паштет з грибами (Патент на корисну модель № 66637)(2012) Бандуренко, Галина Михайлівна; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна; Осипчук, Дарина ВасилівнаОвочевий паштет з грибами містить моркву бланшовану, цибулю обсмажену, гриби пасеровані, буряк бланшований, рослинну олію, сіль, перець чорний молотий, воду, крохмаль та цукор. A vegetable paste with mushrooms comprises blanched carrot, fried onion, mushrooms slightly fried, blanched beet, vegetable oil, salt, ground black pepper, water, starch and sugar.Документ Паштет м’ясний з грибами бланшованими (Патент на винахід № 105097)(2014) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гримайло, Ірина ОлегівнаРозроблено паштет м’ясний з грибами, що містить печінку яловичу бланшовану, м'ясо бланшоване, цибулю ріпчасту смажену, сіль поварену харчову, суміш спецій, який відрізняється тим, що як м'ясо містить свинину жиловану жирну бланшовану, як гриби містить гриби бланшовані та додатково містить шкіру свинячу варену, легені варені, паприку, суміш петрушки та кропу. Have been developed а meat pates with mushrooms which including beef liver blanched, blanched meat, fried onions, salt, spice mix. Pate characterized in that the meat contains pork fat trimmed blanched, as mushrooms containing mushrooms blanched and further comprising a boiled pork skin, lungs boiled, paprika, parsley and dill mixture.