Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Суха суміш для млинчиків з використанням люпинового борошна (Деклараційний патент на корисну модель № 120624)(2017) Соцька, Юлія Дмитрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Лявинець, Георгій МихайловичСуха суміш для млинчиків, що містить пшеничне борошно, яєчний порошок, сухе молоко, цукор, сіль та лимонну кислоту, яка відрізняється тим, що додатково додають люпинове борошно у певному співвідношенні компонентів. Dry blend for pancakes containing wheat flour, egg powder, milk powder, sugar, salt and citric acid, which is different in that additionally add lupine meal in a certain ratio of components.Документ Оладки на основі гречаного борошна(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Короткова, Олена Олексіївна; Гетьман, Олена ЮріївнаДокумент Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату (Патент на винахід № 110078)(2015) Дейниченко, Людмила Григорівна; Пересічний, Михайло Іванович; Крамаренко, Дмитро Павлович; Дейниченко, Григорій ВікторовичВинахід належить способу виробництва млинчикового напівфабрикату, який передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку. The invention relates to the method for producing a pancake semi-finished product, which reckons for the primary processing of prescription components, combination of eggs and white sugar, their mixing, adding wheat flour, milk, dough whipping, its percolation and heat treatment.Документ Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату (Деклараційний патент на корисну модель № 96313)(2015) Дейниченко, Людмила Григорівна; Пересічний, Михайло Іванович; Крамаренко, Дмитро Павлович; Дейниченко, Григорій ВікторовичСпосіб виробництва млинчикового напівфабрикату передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку. The method of production of pancake semi-finished product reckons for the primary processing of prescription components, combination of eggs and white sugar, their mixing, adding wheat flour, milk, dough whipping, its percolation and heat treatment.