Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Посічений напівфабрикат з червоного м’яса птиці (Патент на корисну модель № 109586)
    (2015) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Фурсік, Оксана Петрівна; Ткаченко, Марина Сергіївна
    Винахід належить до посіченого напівфабрикату з червоного м'яса птиці, який включає м'ясо куряче, харчову добавку, сіль, спеції, воду, який як м'ясо куряче містить червоне куряче м'ясо, як харчову добавку містить кремнезем, та додатково містить гарбуз та соєвий білок. The invention relates to chopped semi-finished products from red poultry meat, including chicken meat, food additive, salt, spices, water, which, as a chicken meat, contains red chicken meat and as a food additive contains silica, also contains a pumpkin and soy protein.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясо-рослинний січений напівфабрикат "натуральний" ( Патент на корисну модель № 121749 )
    (2017) Котляр, Євген Олександрович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Гончаренко, Таїса Юріївна; Яровий, Володимир Юрійович
    Введення борошна льону менше 2 % призводить до недосягнення бажаного ефекту збагачення омега-3 та омега-6 поліненасиченими жирними кислотами, додавання більше 4 % призводить до погіршення структурних властивостей продукту та органолептичних показників. 40 Перед внесенням у продукт проводять гідратацію сухої композиції борошна (1:5). The introduction of flaxseed less than 2% leads to failure to achieve the desired effectenrichment of omega-3 and omega-6 polyunsaturated fatty acids, addition of more than 4%leads to deterioration of the structural properties of the product and organoleptic parameters.40 Before applying the product, hydrate the dry flour composition (1: 5).
  • Ескіз
    Документ
    М’ясний січений напівфабрикат з використанням кріопротектора (Патент на корисну модель № 121750)
    (2017) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Тимченко, Оксана Андріївна; Скочко, Олексій Іванович
    М'ясний січений напівфабрикат з використанням кріопротектора включає м'ясо котлетне свиняче, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, цибулю ріпчасту свіжу. Додатково містить суху молочну сироватку, м'ясо кролів охолоджене, а також глобін крові Vepro 95 HV. Meat cut broth using cryoprotectant includes meat cutlet pork, bread made from wheat flour, bread crumble pan, salt dish, ground black pepper, fresh onion bulb. Additionally contains dry whey, chilled meat of rabbits, as well as the blood globin Vepro 95 HV.
  • Ескіз
    Документ
    Сухий білково-рослинний напівфабрикат з молочної сироватки багатофункціонального призначення для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного споживання (для військовослужбовців)
    (2018) Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Ярош, Катерина Олександрівна
    Винахід стосується сухого білково-рослинний напівфабрикату з молочної сироватки багатофункціонального призначення для збагачення харчових продуктів спеціального дієтичного харчування, що містить молочну сироватку, причому напівфабрикат додатково містить бурштинову кислоту, L-карнітин, кріопорошки із цукрового буряку, моркви, гарбуза. The invention relates to a dry protein vegetable semifinished product of multivariate milk whey for the enrichment of foods for special dietary foods containing milk whey, the semifinished additionally containing amber acid, L-carnitine, sugar beet cryopresources, carrots, and pumpkin.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясний січений напівфабрикат
    (2017) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Рувінський, Олександр Олександрович; Шаповалов, Олексій Васильович
    Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробництва січених напівфабрикатів з м'ясного фаршу для спеціального та громадського харчування. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури збалансованого за амінокислотним складом січеного напівфабрикату, за рахунок введення до його складу демінералізованої сироватки молочної. The useful model belongs to the food industry and can be used for the production of broiled semi-finished meat minced meat for special and catering purposes. The basis of the useful model is the task of developing a formulation balanced by the amino acid composition of the branched semi-finished product, due to the introduction of its demineralized whey milk.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясний січений напівфабрикат з нативною сироваткою молочною
    (2017) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Рожко, Олександра Юріївна; Пасічник, Юлія Олександрівна
    Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробницвта січених напівфабрикатів з м 'ясного фаршу для спеціального та громадського харчування. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури січеного напівфабрикату збалансованого за амінокислотним складом,за рахунок білківнативної сироватки молочної. The utility model belongs to the food industry and can be used for Production of cut semi-finished products made from minced meat for special and catering. The basis of a useful model is the task of development Recipes of the broken intermediate product balanced by the amino acid composition, due to proteins native whey milk.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату (Патент на винахід № 110078)
    (2015) Дейниченко, Людмила Григорівна; Пересічний, Михайло Іванович; Крамаренко, Дмитро Павлович; Дейниченко, Григорій Вікторович
    Винахід належить способу виробництва млинчикового напівфабрикату, який передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку. The invention relates to the method for producing a pancake semi-finished product, which reckons for the primary processing of prescription components, combination of eggs and white sugar, their mixing, adding wheat flour, milk, dough whipping, its percolation and heat treatment.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату (Деклараційний патент на корисну модель № 96313)
    (2015) Дейниченко, Людмила Григорівна; Пересічний, Михайло Іванович; Крамаренко, Дмитро Павлович; Дейниченко, Григорій Вікторович
    Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку. The method of production of pancake semi-finished product reckons for the primary processing of prescription components, combination of eggs and white sugar, their mixing, adding wheat flour, milk, dough whipping, its percolation and heat treatment.
  • Ескіз
    Документ
    Посічений напівфабрикат «POPMEAT» з м’яса птиці (Патент на корисну модель №91969)
    (2014) Пасічний, Василь Миколайович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Фурсік, Оксана Петрівна; Гередчук, Аліна Михайлівна; Ткаченко, Марина Сергіївна
    Розроблено рецептуру посіченого напівфабрикату з м'яса птиці, який містить філе куряче, харчову добавку, сіль, спеції, воду. Як харчову добавку використовують кремнезем. До складу напівфабрикату додатково внесено гарбуз та соєвий білок. Have been developed the compounding chopped semi-finished product from poultry meat, which includes sirloin of chickens, a dietary supplement, salt, spices and water. As a dietary supplement using silica. The structure of semi-finished product is further introduced pumpkin and soy protein.
  • Ескіз
    Документ
    Посічений напівфабрикат з червоного м’яса птиці (Патент на корисну модель № 91573)
    (2014) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Фурсік, Оксана Петрівна; Ткаченко, Марина Сергіївна
    Розроблено рецептуру посіченого напівфабрикату з червоного м'яса птиці, який містить червоне куряче м'ясо, харчову добавку, сіль, спеції, воду. Як харчову добавку використовують кремнезем. До складу напівфабрикату додатково введено гарбуз та соєвий білок. Have been developed the compounding chopped semi-finished product from red meat poultry, which includes red meat poultry, a dietary supplement, salt, spices and water. As a dietary supplement using silica. The structure of semi-finished product is further introduced pumpkin and soy protein.