Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва сиркової пасти (Патент на корисну модель № 156009)(2024) Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Віктор Ігорович; Тимчук, Алла ВікторівнаСпосіб виробництва сиркової пасти включає отримання сиру кисломолочного, нормалізацію за масовою часткою жиру, внесення рецептурних компонентів, перемішування одержаної суміші, охолодження, фасування, маркування і зберігання. При цьому для отримання сиру кисломолочного використовують козине молоко. Для нормалізації за масовою часткою жиру використовують нормалізаційну систему, яка складається із молочних вершків та олії макової холодного віджиму.