Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб приготування закваски для виробництва пшенично - житнього хліба (патент на винахід №122742)
    (2020) Гетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
    В патенті описано спосіб приготування закваски для виробництва пшенично-житнього хліба, до якої входить борошно зеленої гречки як поживне середовище. Описано специфіку проведення циклів розведення та виробничого, наведено показники якості готової закваски. The patent describes a method of making yeast for the production of wheat-rye bread, which includes flour of green buckwheat as a nutrient medium. The specifics of the breeding and production cycles are described, and the quality indexes of the finished leaven are given.
  • Ескіз
    Документ
    Оладки на основі гречаного борошна
    (2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Короткова, Олена Олексіївна; Гетьман, Олена Юріївна
  • Ескіз
    Документ
    Мафін безглютеновий (Патент на винахід № 107983)
    (2015) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна; Омельянченко, Ірина Сергіївна
    Винахід належить до мафіну безглютенового, що містить борошно гречане, цукор білий, меланж, рослинну олію, емульгатор Е471, камедь, крохмаль, соду харчову, пірофосфат натрію, причому як камедь містить камедь ксантану, як крохмаль містить крохмаль картопляний, додатково містить борошно амарантове, какао-порошок, лецетин. The invention relates to a gluten-free muffins containing buckwheat flour, sugar, egg, vegetable oil, emulsifier E471, gum, starch, baking soda, sodium pyrophosphate, both xanthan gum containing gum as starch comprises potato starch, amaranth further comprising flour, cocoa powder, lecithin.
  • Ескіз
    Документ
    Кекс безглютеновий (патент на корисну модель № 20733)
    (2007) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бабіч, Оксана Вікторівна; Дорохович, Вікторія Віталіївна
    Запропонована заміна пшеничного борошна гречаним дозволяє вживати ці вироби хворим на целіакію, тому що білки гречаного борошна не викликають такої алергічної реакції як викликає глютен (білок, що притаманний пшеничному борошну). The proposed replacement of buckwheat flour allows the use of these products to patients with celiac disease because buckwheat flour proteins do not cause allergic reactions such as causing gluten (a protein that is inherent in wheat flour).
  • Ескіз
    Документ
    Шоколадний фондан (Патент на винахід № 105108)
    (2014) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина Вікторівна
    Склад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно.
  • Ескіз
    Документ
    Маффін безглютеновий (Патент на корисну модель № 64660)
    (2011) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Наталія Петрівна
    Мафін безглютеновий містить борошно, цукор білий, рослинну олію, меланж, соду харчову, вуглеамонійну сіль, пірофосфат натрію, емульгатори Е471 та Е475. Як борошно використане борошно гречане. Додатково мафін містить крохмаль кукурудзяний, камеді дерева тара і камеді ріжкового дерева. A gluten-free muffin contains flour, white sugar, vegetable oil, mélange, baking soda, ammonium carbonate, sodium pyrophosphate and emulsifiers E471 and E475. Buckwheat meal is used as flour. Additionally it contains corn starch, gums of tara tree and carob three.
  • Ескіз
    Документ
    Склад шоколодного фондану (Патент на корисну модель № 81908)
    (2013) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина Вікторівна
    Склад шоколадного фондану: борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно. Composition of chocolate fondan: flour, eggs, sugar, butter and dark chocolate. Buckwheat flour is used as flour.
  • Ескіз
    Документ
    Кекс «Чорничний» (Деклараційний патент на корисну модель № 69064)
    (2012) Сирохман, Іван Васильович; Лозова, Тетяна Михайлівна; Ковальчук, Христина Ігорівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кияниця, Світлана Геннадіївна
    Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру кексу «Чорничний». Кекс «Чорничний» містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор пісок, яйця курячі, маргарин, родзинки, сіль кухонну, амоній, ванілін, який відрізняється тим, що додатково містить гречане борошно, сухе знежирене молоко, плоди чорниці, порошок кореню цикорію, порошок квітів фіалки триколірної. Патент на полезную модель. Предложено рецептуру кекса «Черничный». Кекс «Черничный» содержит муку пшеничную высшего сорта, сахар песок, яйца куриные, маргарин, изюм, соль поваренную, аммоний, ванилин, который отличается тем, что дополнительно содержит гречневую муку, сухое обезжиренное молоко, плоды черники, порошок корня цикория, порошок цветов фиалки трехцветной. Utility model patent. A cupcake recipe "Blueberry". Cake "Blueberry" contains Wheat flour, sugar, eggs, margarine, raisins, salt, ammonium, vanillin, wherein further comprising buckwheat flour, skimmed milk, fruit blueberries, chicory root powder, powder colors Viola tricolor.
  • Ескіз
    Документ
    Біфштекс «Студентський» (Патент України на корисну модель № 55077)
    (2010) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Бондарук, Наталія Ростиславівна; Полешко, Юлія Сергіївна
    Розроблено біфштекс, який містить яловичину (котлетне м'ясо), сало, перець чорний мелений, молоко або воду, сіль та інші компоненти, який відрізняється тим, що додатково містить гречане борошно в кількості 6-10%. Designed beefsteak that contains beef (meat cutlet), bacon, black pepper, milk or water, salt and other components, wherein further comprising buckwheat flour in an amount 6-10%.