Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Пристрій для подрібнення м'ясної сировини(2024) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена ІгорівнаПристрій для подрібнення м’ясної сировини, який містить стрічковий конвеєр, що складається з рами, привідного та натяжного барабанів, ножових голівок з ножами, який відрізняється тим, що стрічка конвеєра виконана з харчового полімеру з напрямними, вздовж стрічки конвеєра над ножовими головками додатково встановлено з’ємний захисний коробДокумент Реструктурована шинка (Патент на корисну модель № 93199)(2014) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мазун, Антоніна Миколаївна; Тарадай, Роман СегійовичДана рецептура дозволить отримати продукт з високими органолептичними показниками та підвищить вихід готового продукту. Технічний результат полягає в отриманні продукту, який збалансований за амінокислотним та жирокислотним складом; підвищенні біологічної і харчової цінності продукту. This formulation will allow you to get a product with high organoleptic characteristics and increase the output of the finished product.The technical result is to obtain a product that is balanced by the amino acid and fatty acid composition; increasing the biological and nutritional value of the product.Документ Консерви других страв з овочевими добавками (Патент на винахід № 104379)(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Іжевська, Діана АнатоліївнаРозроблено консерви других страв з овочевими добавками, які містять м'ясну сировину, цибулю ріпчасту, олію або жир для обсмажування, томатну пасту 30 %-ву, часник, борошно пшеничне, сіль кухонну, перець чорний мелений, кріп, воду, які відрізняються тим, що додатково містять моркву, гарбуз, корінь селери. Have been developed canned food of second dishes with vegetable supplements that contain raw meat materials, onion, butter or oil for frying, tomato paste of 30%, garlic, wheat flour, salt, ground black pepper, dill, water, wherein additionally include carrots, pumpkin, celery.Документ М’ясний січений виріб (Деклараційний патент на корисну модель № 85605)(2013) Коваль, Ольга Андріївна; Ковтун, Аліна ВолодимирівнаМ'ясний січений виріб містить м'ясну сировину, яйця, цибулю ріпчасту та додатково містить подрібнене насіння соняшника. Minced meat product contains raw meat, eggs, onion, and further comprising crushed sunflower seeds.Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієвмісною добавкою (Патент на винахід № 102496)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичСпосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієвмісною добакою,включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі, друге подрібнення, приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage of enriched kal'cievmisnoy dobakoyu,vklyuchae preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, second growing, preparation of stuffing shallow, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси для профілактики кальційдефіцитних станів (Патент на винахід № 102495)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичСпосіб виробництва вареної ковбаси,для профілактики кальційдефіцитних станів включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі, друге подрібнення, приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage, for the prophylaxis of the kal'ciydeficitnikh states includes preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, second growing, preparation of stuffing shallow, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієм (Патент на винахід № 102973)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичСпосіб виробництва вареної ковбаси,збагаченої калцієм,включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі,приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage, enriched kalciem,vklyuchae preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, preparation of stuffing, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.Документ Спосіб виробництва фаршевих консервів (Деклараційний патент на винахід № 70671)(2004) Пасічний, Василь Миколайович; Сабадаш, Петро Миколайович; Жук, Ігор Зіновієвич; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРозроблено спосіб виробництва фаршевих консервів, який відрізняється тим, що на стадії підготовки основної сировини м’ясна сировина та підготовлений білково-жировий стабілізатор подрібнюються на вовчку з подальшим складанням і подрібненням фаршу в кутері, під час якого вносять функціональні добавки і спеції. A method of production of minced canned food, which is characterized by the fact that at the stage of the main raw meat raw and prepared protein and fat stabilizer is ground in a meat grinder with further preparation and grinding meat cutter in, during which make functional additives and spices.Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси, збагаченої кальцієвмісною добавкою (Патент на корисну модель № 80261)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичЗадачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів, збагачених кальцієм. The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages, enriched with calcium.Документ Спосіб виробництва вареної ковбаси для профілактики кальційдефіцитних станів (Патент на корисну модель № 80259)(2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег ОлександровичЗадачею корисної моделі є розробка способу виробництва варених ковбасних виробів, збагачених кальцієм. The goal is to develop a useful model of the mode of production of cooked sausages, enriched with calcium.