Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Безглютеновий бісквітний напівфабрикат оздоровчого призначення (Патент на корисну модель № 135437)
    (2019) Вихристенко, Олена Юріївна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Використання у складі безглютенового бісквітного напівфабрикату гречаного борошна та плодових порошків (журавлини, горобини, дерези звичайної) дозволяє створити готовий продукт оздоровчого призначення з гарним смаком та зовнішнім виглядом, підвищеною харчовою цінністю.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату (Патент на винахід № 116413)
    (2018) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    Спосіб виробництва молочно-білкового копреципітату, який включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину коагулянта рослинного походження, витримування для утворення згустку та його відпрасовування. The method of production of milk-protein co-pecipitate, which includes primary processing of prescription components, addition of the plant coagulant into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва молочно-білкового концентрату (Деклараційний патент на корисну модель № 113383)
    (2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Кравченко, Михайло Федорович
    Спосіб виробництва молочно-білкового концентрату, що включає первинну обробку рецептурних компонентів, введення в молочну сировину пюре журавлини, витримування для утворення згустку та його відпресовування. The method of production of milk-protein concentrate, which includes primary processing of prescription components, addition of the cranberry puree into dairy raw materials, aging for the formation of a clot and its compaction.
  • Ескіз
    Документ
    Полікомпонентна суміш на основі кави (Патент на корисну модель № 93202)
    (2014) Терлецька, Віта Альбертівна; Рубанка, Катерина Володимирівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
    Полікомпонентна суміш на основі кави містить каву розчинну сублімовану, сухий екстракт шипшини, сухий екстракт горобини чорноплідної, сухий екстракт журавлини, сухий екстракт імбиру у такому співвідношенні сировинних інгредієнтів: кава розчинна сублімована 28-37 %, сухий екстракт шипшини 29-37 %; сухий екстракт горобини чорноплідної 3-10 %; сухий екстракт журавлини 22-36 %; сухий екстракт імбиру 1-6 %. Multicomponent mixture based on coffee contains freeze-dried instant coffee, dried rose hips extract, dry extract of black chokeberry, cranberry dry extract, dry extract of ginger in the following ratio of raw ingredients: freeze-dried instant coffee 28-37 %, dried rose hips extract 29-37 %; dry extract of black chokeberry 3-10 %; cranberry dry extract 22-36 %; dry extract of ginger 1-6 %.
  • Ескіз
    Документ
    Полікомпонентна суміш на основі чаю (Патент на корисну модель № 93203)
    (2014) Терлецька, Віта Альбертівна; Рубанка, Катерина Володимирівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
    Полікомпонентна суміш на основі чаю містить сухий екстракт чаю зеленого та сухі рослинні екстракти, причому як сухі рослинні екстракти містить сухий екстракт чаю чорного, сухий екстракт шипшини, сухий екстракт горобини чорноплідної, сухий екстракт журавлини, сухий екстракт імбиру. Multicomponent mixture based on tea contains green tea dry extract and dry plant extracts, as dry plant extracts contains black tea dry extract, dry extract of rose hip, black chokeberry dry extract, dry extract of cranberry dry extract of ginger.
  • Ескіз
    Документ
    Повидло з цукрового буряку та журавлини (Патент на корисну модель № 55061)
    (2010) Бандуренко, Галина Михайлівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Писарєв, Максим Григорович
    Повидло з цукрового буряку та журавлини включає пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту. Як овочеве пюре воно містить пюре з цукрового буряку та додатково містить пюре з журавлини та аскорбінову кислоту. Sugar beet and cranberry jam comprises vegetable puree, sugar, citric acid. It comprises sugar beet as the vegetable puree and is supplemented with cranberry puree and ascorbic acid.