Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання дифузійного соку (Деклараційний патент на винахід № 70735)
    (2004) Ліпєц, Антон Адамович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Решетняк, Людмила Расуловна; Решетняк, Ірина Сергіївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна
    Спосіб одержання дифузійного соку, що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і періодичне введення дезінфектанту в апарат, який відрізняється тим, що в якості дезінфектанту використовуються кормові антибіотики в кількості 2 – 3 кг/100т перероблених буряків. Method of receipt of diffusive juice which includes growing shallow, extraction of saccharose from the sugar-beet shaving by water and periodic introduction of disinfectant to the extractor, which differs that as a disinfectant forage antibiotics used are in an amount 2 – 3 kg/100 tons the done beet.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб дезінфекції при зберіганні цукрових буряків у кагатах (Патент на корисну модель № 42253)
    (2009) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Купчик, Михайло Петрович; Щербатий, Олександр Петрович; Ліпєц, Антон Адамович; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Гусятинський, Микола Володимирович; Решетняк, Людмила Расуловна; Касян, Ірина Миколаївна
    Спосіб дезінфекції при зберіганні цукрових буряків у кагатах, що включає відділення домішок від коренеплодів, оброблення коренеплодів дезінфікуючим розчином під час закладання у кагати, який відрізняється тим, що як дезінфектант використовують 0,02-0,06 % розчин натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти. Method of disinfection at storage of sugar beet in the storages that includes separation of impurity from root crops, a sprinkling disinfecting solution of root crops a in storages characterized in that the disinfectant used as a solution containing 0,02-0,06% sodium salt dikhlorizotsianurovy acid.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб дезінфекції при зберіганні коренеплодів цукрових буряків у кагатах (Патент на корисну модель 61560 UA)
    (2011) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Гусятинський, Микола Володимирович; Касян, Ірина Миколаївна
    Спосіб дезінфекції при зберіганні коренеплодів цукрових буряків у кагатах, що включає відділення домішок від коренеплодів, складування коренеплодів у кагати, обробку дезінфектантом, який відрізняється тим, що як дезінфектант застосовують розчин, що містить гідроксид кальцію у кількості 0,01...0,02 % СаО та натрієву сіль. полігексаметиленгуанідину гідрохлориду у кількості 0,02...0,03 %. A method of disinfecting storing sugar beet in clamps, which comprises separation of impurities from the roots, storage roots in clamps processing disinfectant, characterized in that the disinfectant used as a solution containing calcium hydroxide in an amount of 0.01 ... 0.02 % and the sodium salt thereof. polyhexamethylene guanidine hydrochloride in an amount of 0.02 ... 0.03 %.