Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Композиція виготовлення шинок (Патент на винахід № 70678)
    (2004) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мисюра, Юлія Миколаївна; Мусієнко, Ігор Васильович
    Розроблено композицію для виготовлення шинок, що містить яловичину, сіль, хлорид калію, прянощі, нітрит натрію, пірофосфат (Е 450), або дифосфат (Е 450), воду, яка відрізняється тим, що додатково містить рослинну білкову добавку, карагенан, модифікований крохмаль при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: Технічний результат. Даний винахід дозволяє розширити асортимент шинок з яловичини, а також отримати дієтичний продукт. A composition for the manufacture of hams containing beef , salt, potassium chloride , spices, sodium nitrite, pyrophosphate (E 450) or diphosphate (E 450) , water, wherein further comprising a vegetable protein supplement, carrageenan , modified starch in following ratio of components , wt. %: The technical result. The present invention allows to extend the range of hams beef, and get dietary products .
  • Ескіз
    Документ
    Композиція виготовлення шинок (Патент на винахід № 47885)
    (2002) Клименко, Михайло Миколайович; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гапченко, Наталія Олегівна; Шевченко, Юрій Сергійович
    Розроблено композицію для виготовлення шинок, що містить яловичину, сіль, прянощі, нітрит натрію, пірофосфат (Е 450) або дифосфат, воду, яка відрізняється тим, що додатково містить рослинну білкову добавку, карагенан, модифікований крохмаль при певному співвідношенні компонентів, мас. %: Технічний результат: дана корисна модель дозволяє розширити асортимент шинок з яловичини, а також отримати дієтичний продукт. A composition for the manufacture of hams containing beef , salt , spices, sodium nitrite, pyrophosphate (E 450) or diphosphate, water, wherein further comprising a vegetable protein supplement, carrageenan, modified starch at a ratio of components, wt. %: Technical result: The present invention allows to extend the range of beef hams, and get dietary products.
  • Ескіз
    Документ
    Глазурувальне покриття (Деклараційний патент на винахід № 70642)
    (2004) Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Бистров, Павел Олександрович; Горбань, Ольга Іванівна
    Деклараційний патент на винахід. Запропоновано глазурувальне покриття, що містить стабілізатор та ароматичну речовину, яке відрізняється тим, що додатково містить модифікований крохмаль та барвник. Запропоноване покриття дозволяє збільшити термін зберігання помадних цукерок та зменшити їх калорійність.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексна суміш «Едгум КД 15» (Деклараційний патент на винахід № 68081)
    (2005) Оболкіна, Віра Іллівна; Бистров, Павло Олександрович; Залевська, Надія Олексіївна; Горбань, Ольга Іванівна; Кохан, Олена Олександрівна
    Деклараційний патент на винахід. Запропоновано комплексну суміш, що містить у своєму складі камедь рослинного походження, яка відрізняється тим, що додатково містить бактеріальний полісахарид, мальтодекстрин, модифікований крохмаль. Ця суміш дозволяє стабілізувати структуру начинки в процесі термообробки та зберігання.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексна суміш «Едгум КД 16» (Деклараційний патент на винахід № 66675)
    (2004) Оболкіна, Віра Іллівна; Бистров, Павел Олександрович; Залевська, Надія Олексіївна; Горбань, Ольга Іванівна; Кохан, Олена Олександрівна
    Деклараційний патент на винахід. Запропоновано комплексну суміш, що містить у своєму складі камедь рослинного походження, яка відрізняється тим, що додатково містить мальтодекстрин, модифікований крохмаль. Ця суміш дозволяє стабілізувати структуру молочної начинки і формувати вироби методом екструзії.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 46881)
    (Патент на корисну модель 46881, МПК A23L 1/03 Композиція для виготовлення шинок / Кишенько І. І., Колесник Д. В., Донець О. П. ; патентовласник – Національний університет харчових технологій. - № u200907184 ; заявл. 09.07.2009 ; опубл. 11.01.2010, Бюл. №1., 2010) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Колесник, Дмитро Валерійович; Донець, Олександр Петрович
    Розроблена композиція для виготовлення шинок, що містить свинину 74,7-84,1, сіль 2,0-2,2, хлорид калію 0,2-0,4, прянощі 0,48, нітрит натрію 0,05, пірофосфат (Е450) або дифосфат (Е450) 0,29, яка відрізняється тим, що додатково містить тваринну білкову добавку Pro-Gel 95,карагінан, модифікований крохмаль при даному співвідношенні. Developed a composition for manufacturing hams, pork containing 74,7-84,1, 2,0-2,2 salt, potassium chloride0,2-0,4, 0,48 spices, sodium nitrite 0,05, pyrophosphate (E450) or diphosphate (E450) 0,29, characterized in that it additionally contains animal protein supplement Pro-Gel 95, carrageenan modified starch at a given ratio.