Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб зберігання фруктових снеків (Патент на корисну модель № 136356)
    (2019) Стрельченко, Людмила Василівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович
    Корисна модель належить до харчової промисловості і стосується упакування фруктових снеків в упаковку з газовим середовищем. В основу корисної моделі поставлена задача розробки способу зберігання фруктових снеків без доступу кисню до продукту з метою збереження вихідного хімічного складу харчового продукту і подовження його терміну придатності. The utility model belongs to the food industry and concerns packing of fruit snacks in packing with the gas environment. The utility model is based on the task of developing a method of storing fruit snacks without access of oxygen to the product in order to preserve the original chemical composition of the food product and extend its shelf life.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб дезінфекції при зберіганні цукрових буряків у кагатах (Патент на корисну модель № 42253)
    (2009) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Купчик, Михайло Петрович; Щербатий, Олександр Петрович; Ліпєц, Антон Адамович; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Гусятинський, Микола Володимирович; Решетняк, Людмила Расуловна; Касян, Ірина Миколаївна
    Спосіб дезінфекції при зберіганні цукрових буряків у кагатах, що включає відділення домішок від коренеплодів, оброблення коренеплодів дезінфікуючим розчином під час закладання у кагати, який відрізняється тим, що як дезінфектант використовують 0,02-0,06 % розчин натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти. Method of disinfection at storage of sugar beet in the storages that includes separation of impurity from root crops, a sprinkling disinfecting solution of root crops a in storages characterized in that the disinfectant used as a solution containing 0,02-0,06% sodium salt dikhlorizotsianurovy acid.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб дезінфекції при зберіганні коренеплодів цукрових буряків у кагатах (Патент на корисну модель 61560 UA)
    (2011) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Гусятинський, Микола Володимирович; Касян, Ірина Миколаївна
    Спосіб дезінфекції при зберіганні коренеплодів цукрових буряків у кагатах, що включає відділення домішок від коренеплодів, складування коренеплодів у кагати, обробку дезінфектантом, який відрізняється тим, що як дезінфектант застосовують розчин, що містить гідроксид кальцію у кількості 0,01...0,02 % СаО та натрієву сіль. полігексаметиленгуанідину гідрохлориду у кількості 0,02...0,03 %. A method of disinfecting storing sugar beet in clamps, which comprises separation of impurities from the roots, storage roots in clamps processing disinfectant, characterized in that the disinfectant used as a solution containing calcium hydroxide in an amount of 0.01 ... 0.02 % and the sodium salt thereof. polyhexamethylene guanidine hydrochloride in an amount of 0.02 ... 0.03 %.