Харчова промисловість
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22482
Переглянути
17 результатів
Результати пошуку
Документ Харчова промисловість № 26(2019) Національний університет харчових технологійВисвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно технічних працівників харчової промисловості. Results of research and development operations on technology of foodstuff, chemical, biochemical, microbiological processes, devices, the equipment, automation of food productions and economy of the food industry are provided. The journal was designed for scientists, engineers and technical personnel of the food industryДокумент Харчова промисловість № 25(2019) Національний університет харчових технологійВисвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисло- вості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Results of research and development operations on technology of foodstuff, chemical, biochemical, microbiological processes, devices, the equipment, automation of food productions and economy of the food industry are provided. The journal was designed for scientists, engineers and technical personnel of the food industryДокумент Харчова промисловість № 24(2018) Національний університет харчових технологійВисвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Presents the results of scientific research in food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, apparatus, equipment, automation, food production and Economics of the food industry. Designed for scientific and engineering-technical workers of food industry.Документ Харчова промисловість № 23(2018) Національний університет харчових технологійВисвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Presents the results of scientific research in food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, apparatus, equipment, automation, food production and Economics of the food industry. Designed for scientific and engineering-technical workers of food industry.Документ Харчова промисловість № 22(2017) Національний університет харчових технологійВисвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Presents the results of scientific research in food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, apparatus, equipment, automation, food production and Economics of the food industry. Designed for scientific and engineering-technical workers of food industry.Документ Харчова промисловість № 21(2017) Національний університет харчових технологійВисвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Presents the results of scientific research in food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, apparatus, equipment, automation, food production and Economics of the food industry. Designed for scientific and engineering-technical workers of food industry.Документ Харчова промисловість № 20(2016) Національний університет харчових технологійВисвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Presents the results of scientific research in food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, apparatus, equipment, automation, food production and Economics of the food industry. Designed for scientific and engineering-technical workers of food industry.Документ Харчова промисловість № 19(2016) Національний університет харчових технологійВисвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Presents the results of scientific research in food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, apparatus, equipment, automation, food production and Economics of the food industry. Designed for scientific and engineering-technical workers of food industry.Документ Харчова промисловість № 18(2015) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.Документ Харчова промисловість № 17(2015) Національний університет харчових технологійВисвітлено результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисловості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. The results of scientific research on food technology, chemical, biochemical, microbiological processes, machines, equipment, automation of food production and food industry economics. Designed for scientific and technical workers in the food industry.