Конференції НУХТ
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13186
Переглянути
Документ Мембранні процеси та обладнання в інноваційних технологіях харчових виробництв(2012) Національний університет харчових технологійРозглянуто проблеми застосування мембранних технологій у переробній і харчовій промисловості: теоретичні засади застосування мембранних технологій у харчовій промисловості; розроблення і застосування полімерних і керамічних мембран у харчовій промисловості; сучасне обладнання для реалізації мембранних процесів; застосування мембранних технологій у підготовці питної води та очищенні промислових стічних вод. Розраховано на науковців, дослідників та інженерно-технічних працівників, які займаються означеними проблемами в переробній і харчовій промисловості. The problems of application of membrane technology in food processing and food Industry: Theoretical basis of membrane technology in food production, the development and application of polymeric and ceramic membrane in food industry, modern equipment for the implementation of membrane processes , the use of membrane technology in the preparation of drinking water and industrial wastewater treatment . Intended for scientists, researchers, engineers and technicians who definite problems involved in processing and food industry.Документ Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України(2012) Національний університет харчових технологійУ збірник увійшли тези доповідей учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, в яких розглянуто актуальні питання економіки, еколого-економічні проблеми розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми фінансової, інноваційно-інвестиційної, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Розраховано на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, науковців, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств в сучасних ринкових умовах. The collection includes abstracts members of Ukrainian Scientific Conference of Students and Young Scientists, which deals with current issues of the economy, environmental and economic problems of businesses, highlighted the problem of finance, innovation and investment, management and foreign economic activity. Designed for students of economic specialties of higher educational institutions, graduate students, professors and researchers who are interested in issues related to the operation of the business in the current market conditions.Документ Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей(2012) Національний університет харчових технологійВидання містить матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Розглянуто проблеми розвитку і удосконалення існуючих технологій м’ясної, олієжирової та молочної галузей в Україні та світі та створення нових підходів щодо оцінювання якості й безпечності сировини і продуктів галузі на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігального обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств. Розраховано на підготовлених фахівців і дослідників, які займаються означеними проблемами у м’ясній, молочній та олієжировій промисловості. The publication contains materials of the international scientific conference . The problems of development and improvement of existing technologies meat, oil and fat and dairy business in Ukraine and in the world and the creation of new approaches to evaluating the quality and safety of raw materials and products industry based on modern physical and chemical methods , the use of alternative raw materials , advanced technology and energy-saving equipment , improving the efficiency of enterprises . Calculated trained professionals and researchers engaged definite problems in the meat , milk and oil and fat industry.Документ Управління сучасним підприємством(2012) Національний університет харчових технологійРозглянуто актуальні питання управління сучасним підприємством на основі сучасних наукових підходів, ознайомлено читачів з характером змін усіх складових управлінської діяльності в умовах інтенсифікації розвитку технологій управління, зростання інноваційної активності, підвищення ефективності мотиваційного механізму підтримки виробництва. Для студентів, аспірантів, наукових працівників і всіх, хто цікавиться актуальними проблемами управління. Actual Issues of modern enterprise based on modern scientific approaches, the reader is acquainted with the nature of the changes of all components of managerial activity in the intensification of control technology, the growth of innovative activity, improving the efficiency of the motivational mechanism to support production. For graduate students, researchers and anyone interested in current issues of governance.Документ Проблеми і перспективи розвитку фінансів, обліку і маркетингу в сучасному середовищі(2012) Національний університет харчових технологійВидання містить програму і матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених і студентів. Розглянуто проблеми організації обліку, аналізу і аудиту із застосуванням інформаційних систем і технологій, проблеми сучасного маркетингу, торгівельного підприємництва та ринку праці України. Визначено тенденції в управлінні персоналом за умови економічного зростання в Україні. Висвітлено проблеми функціонування фінансів і фінансового ринку в умовах інтернаціоналізації та глобалізації фінансових відносин та розвитку міжнародної комунікації. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які вивчають зазначені проблеми. The publication contains the materials and Ukrainian scientific-practical conference of young scientists and students. The problems of accounting, analysis and audit of the use of information systems and technologies, the problems of modern marketing, trade business and labor market of Ukraine. The trends in the management of personal provided economic growth in Ukraine. The problems of the functioning of finance and financial markets in terms of internationalization and globalization of financial relations and the development of international communication. To young scientists and researchers who study these issues.Документ Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості(2012) Національний університет харчових технологійВ збірнику, присвяченому ювілею кафедри «Процесів і апаратів харчових виробництв», опубліковано тези доповідей за результатами фундаментальних теоретичних розробок та надзвичайних прикладних досліджень у галузі процесів та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв, поданих на Міжнародну науково-практичну конференцію «Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості». The collection dedicated to the anniversary of the department "Process and apparatus for food industries", published abstracts of the results of fundamental theoretical developments and extraordinary applied research in the field of process equipment for food, pharmaceutical and microbiological industries, presented at the International Scientific Conference "Improving processes and equipment - the key innovation of the food industry".Документ Українознавство у технічному вищому навчальному закладі: досвід і перспективи(2012) Національний університет харчових технологійДокумент Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті(2012) Національний університет харчових технологійВидання містить програму і матеріали 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій промисловості. The publication contains the materials and 78 international scientific conference young scientists and students. The problems of improving existing and creating new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods , the use of new raw material , advanced techtech and energy saving equipment, improve the efficiency of subenterprises and the results of scientific research to improve student quality training of future professionals of the food industry. To young scientists and researchers who are engaged in designated problems in the food industry.Документ Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК(2013) Національний університет харчових технологійУ збірник увійшли тези доповідей учасників ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК», в яких розглянуто актуальні питання функціонування та розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено проблеми ресурсної, інноваційно-інвестиційної, фінансової, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. The collection includes abstracts of participants II All-Ukrainian scientific-practical conference "Increasing efficiency of enterprises of food and processing industries", which deals with current issues of the functioning and development of businesses, highlighted the problem of resource, innovative investment, financial, managerial and Foreign activity.Документ Управління сучасним підприємством(2013) Національний університет харчових технологійРозглянуто актуальні питання управління сучасним підприємством на основі сучасних наукових підходів, ознайомлено читачів з характером змін усіх складових управлінської діяльності в умовах інтенсифікації розвитку технологій управління, зростання інноваційної активності, підвищення ефективності моти- ваційного механізму підтримки виробництва. Actual Issues of a modern enterprise based on modern scientific approaches, the reader is acquainted with the nature of all changes components of managerial activity in the intensification of Technology management, increase innovation activity, increase efficiency motives vatsiynoho mechanism to support production.Документ Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу(2013) Національний університет харчових технологійРозглянуто проблеми та перспективи розвитку технології ресторанної продукції, використання нетрадиційної сировини з метою надання продукції оздоровчих властивостей, організацію роботи ресторанів та навчання персоналу, охарактеризовано сучасні тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні та інноваційні напрями і форми розвитку туристичної сфери.Документ Якість і безпека харчових продуктів(2013) Національний університет харчових технологійЗабезпечення населення високоякісними харчовими продуктами є важливою складовою сучасного життя. Однак погіршення екологічних та кліматичних умов, використання в сільському господарстві великої кількості мінеральних добрив, гормонів та антибіотиків, складність і многостадийность виробництва харчових продуктів створюють небезпеку їх забруднення мікробіологічними патогенами; залишками пестицидів; харчовими добавками; важкими металами, стійкими органічними забруднювачами, гормонами, антибіотиками і т.д. Providing the population with high food is an important component modern life. However, the deterioration of environmental and climatic conditions, the use in agriculture farm large amounts of fertilizers, hormones and antibiotics, and the complexity of a multistage food production would create a risk of microbiological contamination of pathogens; residues pesticides, food additives, heavy metals, persistent organic pollutants, hormones, antibiotics, etc.Документ Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей(2013) Національний університет харчових технологійРозглянуто проблеми розвитку і удосконалення існуючих технологій м'ясної, олієжирової та молочної галузей в Україні та світі та створення нових підходів щодо оцінки якості і безпечності сировини і продуктів галузі на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств. The problems of development and improvement of existing technologies meat, oil and fat and dairy business in Ukraine and in the world and new approaches to assessment quality and safety of raw materials and products industry based on modern physico-chemical methods, use of alternative raw materials, advanced technology and energy saving equipment, improving the efficiency of enterprises.Документ Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті(2013) Національний університет харчових технологійРозглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. The problems of improving existing and creating new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods, the use of new raw material, advanced techtech and energy saving equipment, improve the efficiency of subenterprises and the results of scientific research to improve student quality training of future professionals of the food industry.Документ Виховна робота у вищому навчальному закладі — невід’ємна складова підготовки висококваліфікованих фахівців: традиції та новаторство(2013) Національний університет харчових технологій; Інститут психології мені Г.С. Костюка Національної академії педагогічних наук УкраїниУ збірнику вміщено доповіді учасників Всеукраїнської науково-методичної конференції «Виховна робота у вищому навчальному закладі — невід’ємна складова підготовки висококваліфікованих фахівців: традиції та новаторство», яка відбулася 21 листопада 2013 р. на базі Національного університету харчових технологій та Інституту психології мені Г.С. Костюка Національної академії педагогічних наук України. Подані матеріали узагальнюють досвід вищих навчальних закладів щодо особливостей сучасної системи національного виховання у ВНЗ України. The collection contains reports of members of Ukrainian scientific-methodical Conference " Educational work in higher education - an essential component of training highly qualified specialists : traditions and innovation "held on November 21, 2013 at the National University Food Technology and the Institute of Psychology I , GS Kostiuk National Academy of Pedagogical Sciences of Ukraine . These resources have generalize experience institutions of higher education on the features of a modern system of national education in universities of Ukraine.Документ Сучасні науково- методичні проблеми математики у вищій школі(2013) Національний університет харчових технологійВидання містить програму і матеріали Всеукраїнської науково-методичної конференції «Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі». На конференції розглянуті сучасні математичні методи в інженерних задачах та методичні проблеми викладання математичних дисциплін у вищій школі. У матеріалах висвітлено шляхи і методи інтенсифікації навчального процесу й вплив новітніх наукових розробок на формування майбутніх фахівців. The publication contains the materials and Ukrainian scientific-methodical Conference "Modern scientific and methodological problems of mathematics in high school." on Conference considered modern mathematical methods in engineering problems and methodological problems of teaching mathematics in high school. In materials covered ways and means of intensifying the training process and impact latest scientific developments in the formation of future professionals.Документ The Second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013)(2013) National University of Food TechnologiesThe publication contains abstracts of leading scientists, experts and young researchers in the field of food science, engineering, technology, chemistry and economics and management - participants of the Second North-and East European Congress of Food Science (NEEFood-2013).Документ Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України(2013) Національний університет харчових технологійУ збірник увійшли тези доповідей учасників ІV Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, в яких розгля- нуто актуальні питання економіки та менеджменту, еколого-економічні пробле- ми розвитку суб’єктів господарювання, висвітлено різні аспекти фінансової, інноваційно-інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності підприємств. Розраховано на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, науковців, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств у сучасних ринкових умовах. The collection includes abstracts of participants IV All-Ukrainian scientific - Conference of Students and Young Scientists , which con - nuto current issues of economics and management , environmental and economic problem we are developing businesses , highlighted various aspects of financial, innovative investment and foreign economic activity. Designed for students of economic specialties of higher educational , graduate students, professors and researchers who are interested in issues related to operation of the business in the current market conditions.Документ Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основні засади її конкурентоздатності(2014) Національний університет харчових технологійУ матеріалах конференції наведено доповіді за такими напрямами: стан та шляхи ресурсо- й енергозаощадження на підприємствах харчової промисловості; інноваційні та ресурсоощадні технології продуктів харчування; використання нетрадиційної сировини в технологіях продуктів харчування; інноваційні технології пакування харчових продуктів; енергоощадні та ресурсозберігаючі технології виготовлення тари та упаковки; інноваційні складові створення паку-вального обладнання; енергоменеджмент на підприємствах харчової промисловості; шляхи підвищення ефективності виробничої логістики на підприємствах харчової промисловості. На основі науково- дослідних робіт запропоновано шляхи вирішення прикладних задач нагальної проблеми в харчовій промисловості – ресурсо- та енергозаощадження. Proceedings of the conference contain the reports dedicated to the following topics: state and the headlines of resource and energy saving on food industry enterprises; innovative and resource saving technologies of foodstuffs; using the non-traditional raw materials in technologies of foodstuffs; energy and resource saving technologies of packaging; innovative components to create the packaging equipment; energetic management on food industry enterprises; the ways to improve the efficiency of productive logistic on food industry enterprises. Based on the scientific researches presented, the authors have proposed the ways to solve the applied problems in food industry, which are resource and energy saving. Proceedings of the conference will be interesting for scientists and engineers, industrial managers, potential investors, high school students and others who are connected to food and packaging industries.Документ Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах(2014) Національний університет харчових технологійРозглянуто актуальні питання економіки підприємств в сучасних умовах на основі сучасних наукових підходів, ознайомлено читачів з характером змін усіх складових управлінської діяльності в умовах інтенсифікації розвитку технологій управління, зростання інноваційної активності, підвищення ефективності мотиваційного механізму підтримки виробництва, розвитку маркетингової забезпечення підприємства та теоретичні і прикладні аспекти продовольчої безпеки країни. Розраховано на студентів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств в сучасних ринкових умовах. To negotiate business economics in modern terms based on modern scientific approaches , the reader is acquainted with the nature of changes in all components of managerial activity in the intensification of control technology , the growth of innovative activity , improving the efficiency of the motivational mechanism to support the production , development and marketing company providing theoretical and practical aspects food security. Designed for students , graduate students, teachers, researchers who are interested in issues related to the operation of the business in the current market conditions.