Науково-технічна бібліотека
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6440
Переглянути
Документ AIP STYLE – міжнародний стиль цитування та посилання у наукових роботах(2019-03-12) Каленська, Валентина Сергіївна; Олабоді, Олена ВячеславівнаДокумент APA STYLE – міжнародний стиль цитування та посилання у наукових роботах(2018) Каленська, Валентина Сергіївна; Олабоді, Олена ВячеславівнаДокумент IEEE – міжнародний стиль цитування та посилання у наукових роботах(2018) Каленська, Валентина Сергіївна; Олабоді, Олена ВячеславівнаДокумент VANCOUVER STYLE – Міжнародний стиль цитування та посилання у наукових роботах(2018) Каленська, Валентина Сергіївна; Олабоді, Олена ВячеславівнаДокумент Автоматизація та комп’ютерні технології систем управління(2021) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик містить інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з автоматизації технологічних процесів та виробництв; автоматичного керування; числових методів та математичних методів прийняття рішень; електроніки та мікропроцесорної техніки; комп’ютерних систем та технологій; штучного інтелекту; мультимедіа- та телекомунікаційних технологій; метрології; технологічних вимірюваннь та приладів; баз даних та засобів аналітики. Покажчик розрахований на широке коло здобувачів, науковців та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Безпека продовольчої сировини і продуктів харчування(2018) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, тощо) впродовж 2000–2018 рр. з питань безпеки харчування. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific editions, abstracts of theses, normative documents, etc.) during 2000-2018 on food security issues. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this the topic.Документ Бібліографічні посилання. Правила та приклади оформлення наукових робіт(2018) Каленська, Валентина Сергіївна; Олабоді, Олена ВячеславівнаДокумент Виноробна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(Виноробна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2019. – 182 с., 2019) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 2000-2019 рр. з актуальних питань розвитку виноробної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виноробства, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, dissertations, dissertations, normative documents during 2000-2019 on the topical issues of the development of the wine industry, standardization , theory, techniques and practices of winemaking, equipment, labor protection at work. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this topic.Документ Виробництво та використання пектинів у харчовій промисловості(2018) Олабоді, Олена Вячеславівна; Каленська, Валентина СергіївнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи, патенти тощо) впродовж 1949-2016 рр. з актуальних питань розвитку виробництва пектину, сучасних технологій отримання пектину та використання в харчовій промисловості. Джерелознавчою базою бібліографічного покажчика стали: фонди науково-технічної бібліотеки Національного університету харчових технологій, Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського, електронних баз даних міжнародних наукових видань. Особливістю цього покажчика є те, що він містить перелік праць науковців Національного університету харчових технологій та асоціації «Пектин», які висвітлюють нові підходи до основних технологічних процесів виробництва пектину та пектинопродуктів. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Електропостачання та енергоменеджмент(2022) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик містить інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з електротехніки та електромеханіки, електроніки та технічних засобів автоматизації, енергетичного менеджменту і аудиту промислових підприємств а також маркетингових досліджень ринку електричної енергії. Покажчик розрахований на широке коло здобувачів, науковців та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Кондитерська промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2018) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, патенти) впродовж 2010-2018 рр. з актуальних питань розвитку кондитерської промисловості, стандартизації кондитерських виробів, теорії, методики та практики кондитерського, обладнання, пакувальних матеріалів, санітарії та гігієни. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Консервна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2020) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 1947-2019 рр. з актуальних питань розвитку консервної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики консервного виробництва, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ М’ясна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2019) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи впродовж 2010-2018 рр. з актуальних питань розвитку м’ясної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва продуктів з м’яса, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, chapters of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodical and scientific publications, dissertations dissertations, normative documents during 2010-2018 on current issues of development of meat industry, standardization , the theory, methodology and practice of production of meat products, equipment, labor protection at work. The pointer is designed for a wide range of scientists, doctoral students, postgraduates, teachers, masters, students and anyone who is vytsya topic.Документ Макаронне виробництво: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2018) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, патенти) впродовж 2010–2017 рр. з актуальних питань розвитку макаронної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виробництва макаронних виробів, пакувальних матеріалів та транспортування продукції , обладнання, санітарії та гігієни на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. 2Документ Маркетинг як інтелектуальна основа продажу(2021) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик містить інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з основ та видів маркетингу, маркетингових досліджень, маркетингової товарної та цінової політик, торгівлі, маркетингових комунікацій, реклами як інструменту маркетингу, маркетингового менеджменту, маркетингу з управління підприємством, ринку та сегментації ринку, маркетингового планування, міжнародного маркетингу, а також впливу маркетингу на суспільство. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться данною темою.Документ Машинобудування харчової та переробної промисловості(2022) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик містить інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з розвитку машинобудування в Україні та світі, загальної технології машинобудування, моделювання і комп’ютерного інжинірингу, промислової електроніки, галузевого технологічного обладнання, стандартизації та сертифікації у машинобудуванні, використання відходів галузі машинобудування, охорони праці на підприємствах, а також економіки машинобудування. The bibliographic index contains information sources (books, monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, dissertation abstracts) on the development of mechanical engineering in Ukraine and the world, the general technology of mechanical engineering, modeling and computer engineering, industrial electronics, industry technological equipment, standardization and certification in mechanical engineering, use of waste in the mechanical engineering industry, occupational health and safety at enterprises, as well as the economics of mechanical engineering.Документ Молочна промисловість : традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2018) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, патенти) впродовж 2010–2016 рр. з актуальних питань розвитку молочної промисловості, стандартизації молочної продукції, теорії, методики та практики виробництва молока та молочних виробів, обладнання, пакувальних матеріалів, санітарії та гігієни. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Міжнародна економіка(2021) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1990- 2020 рр. з питань розвитку міжнародної економіки. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference books, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) during 1990-2020 on the development of the international economy. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.Документ Обладнання харчових та переробних виробництв: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2020) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 1969-2019 рр. з актуальних питань обладнання харчових та переробних виробництв. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Облік. Оподаткування. Аудит(2021) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з обліку, оподаткування та аудиту. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) on accounting, taxation and auditing. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.