Науково-технічна бібліотека
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6440
Переглянути
Документ Альтеративні джерела білків. Бобові. Горіхи. Гриби. Соя. Тофу(2020) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) в продовж 1970–2020 рр. з актуальних питань розвитку проблем підвищення рівня білкового забезпечення населення в харчуванні. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) during 1970-2020 on topical issues of developing problems of increasing the level of protein in the diet. The index is designed for a wide range of graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic in the field of food technology, as well as food producers.Документ Борошномельно-круп'яна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2020) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1990– 2020 рр.з актуальних питань розвитку борошномельно-круп'яної промисловості. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.Документ Використання гідроколоїдів в харчовій промисловості(2021) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з питань використання гідроколоїдів в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference books, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) on the use of hydrocolloids in the food industry. The index is designed for a wide range of graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.Документ Економіка праці та менеджмент(2021) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик містить інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з питань теоретичних та практичних аспектів економічної сутності продуктивності праці, методів ії вимірювання, формування ринку праці, питань організації оплати праці та її удосконалення в умовах становлення ринкової економіки. Покажчик розрахований на широке коло здобувачів, науковців та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Елеваторна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2021) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з розвитку елеваторної промисловості, основ технологічного проектування та технології зберігання зерна в елеваторах, технологічного обладнання та автоматизації технологічних процесів і виробництв. Покажчик розрахований на широке коло аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference books, articles from periodicals and scientific publications, dissertation abstracts) on the development of the elevator industry, basics of technological design and technology of grain storage in elevators, technological equipment and automation technological processes and productions. The index is designed for a wide range of graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.Документ Зернова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2021) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе : інформаційні джерела, книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій впродовж 1990–2021 рр. з розвитку зернової промисловості України. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, докторантів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій. The bibliographic index includes: information sources, books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations during 1990-2021 on the development of the grain industry of Ukraine. The index is designed for a wide range of graduate students, teachers, doctoral students, undergraduates, students and anyone interested in this topic in the field of food technology.Документ Комбікормова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2020) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій ) впродовж 1990–2020 рр. з актуальних питань розвитку комбікормової промисловості. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.Документ Олійно-жирова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2019) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1970–2019 рр. з актуальних питань розвитку оліє-жирової промисловості. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.Документ Організація готельно-ресторанної справи(2021) Олабоді, Олена Вячеславівна; Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, довідкові видання, навчальні видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1990-2020 рр. з питань організації готельної та ресторанної справи.Документ Підприємництво. Торгівля. Біржова діяльність(2021) Олабоді, Олена Вячеславівна; Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1996-2020 рр. з питань організації підприємництва, бізнесу, торгівлі та біржової діяльності. Bibliographic index, including information sources (books, monographs, sections of monographs, scientific type, reference publications, articles from such periodicals, abstracts of dissertations) during 1996-2020 on the organization of entrepreneurship, business, trade and exchange activities.Документ Рибне господарство: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2021) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з розвитку рибної промисловості, технології переробки риби та морепродуктів. Покажчик розрахований на широке коло аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference books, articles from periodicals and scientific journals, abstracts of dissertations) on the development of the fishing industry, technology of fish and seafood processing. The index is designed for a wide range of graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.Документ Рослинна сировина в харчовій промисловості(2022) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик містить інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з питань рослинництва, розвитку галузі рослинництва в Україні та його практичного використання в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло здобувачів, науковців та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index contains information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference publications, articles from periodical and scientific publications, abstracts of dissertations) on issues crop production, development of the field of crop production in Ukraine and its practical use in the food industry. The index is designed for a wide range of applicants, scientists and everyone who interested in this topic.Документ Світ фінансів(2021) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик містить інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з питань становлення, розвитку фінансів та фінансової науки, бюджетної та податкової систем, ролі фінансового механізму в реалізації фінансової політики, міжнародних фінансів, фінансового і страхового ринків, фінансів домогосподарств та інші. Покажчик розрахований на широке коло аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Технологія продуктів дієтичного та лікувально-профілактичного харчування(2019) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1990–2019 рр. з актуальних питань розвитку дієтичного та лікувально-профілактичного харчування, фізіологічних властивостей, механізмів біологічної дії функціональних інгрідієнтів харчових продуктів. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) during the years 1990-2019 on the urgent issues of the development of dietary and therapeutic and preventive nutrition, physiological properties, mechanisms of biological action of functional food ingredients. The pointer is designed for a wide range of postgraduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this topic in the field of food technology, as well as food manufacturers.Документ Функціональне харчування – новий підхід до здорового способу життя(2018) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 2000–2017 рр. з актуальних питань розвитку функціонального харчування, фізіологічних властивостей, механізмів біологічної дії функціональних інгрідієнтів харчових продуктів. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) during 2000-2017 on the actual issues of the development of functional nutrition, physiological properties, biological mechanisms action of functional food ingredients. The pointer is designed for a wide range of postgraduate students, teachers, masters, students and anyone interested in this topic in the field of food technology, as well as food manufacturers.Документ Холодильна техніка та технологія харчової промисловості : традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2020) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1960–2020 рр. з актуальних питань розвитку холодильної техніки та технології харчової промисловості. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.