Науково-технічна бібліотека
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6440
Переглянути
Документ AIP STYLE – міжнародний стиль цитування та посилання у наукових роботах(2019-03-12) Каленська, Валентина Сергіївна; Олабоді, Олена ВячеславівнаДокумент APA STYLE – міжнародний стиль цитування та посилання у наукових роботах(2018) Каленська, Валентина Сергіївна; Олабоді, Олена ВячеславівнаДокумент IEEE – міжнародний стиль цитування та посилання у наукових роботах(2018) Каленська, Валентина Сергіївна; Олабоді, Олена ВячеславівнаДокумент Scopus. Основні можливості для науковців(2017) Putilina, InnaДокумент VANCOUVER STYLE – Міжнародний стиль цитування та посилання у наукових роботах(2018) Каленська, Валентина Сергіївна; Олабоді, Олена ВячеславівнаДокумент Автоматизація та комп’ютерні технології систем управління(2021) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик містить інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з автоматизації технологічних процесів та виробництв; автоматичного керування; числових методів та математичних методів прийняття рішень; електроніки та мікропроцесорної техніки; комп’ютерних систем та технологій; штучного інтелекту; мультимедіа- та телекомунікаційних технологій; метрології; технологічних вимірюваннь та приладів; баз даних та засобів аналітики. Покажчик розрахований на широке коло здобувачів, науковців та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Альтеративні джерела білків. Бобові. Горіхи. Гриби. Соя. Тофу(2020) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) в продовж 1970–2020 рр. з актуальних питань розвитку проблем підвищення рівня білкового забезпечення населення в харчуванні. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) during 1970-2020 on topical issues of developing problems of increasing the level of protein in the diet. The index is designed for a wide range of graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic in the field of food technology, as well as food producers.Документ Безалкогольна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2019) Мельничук, Інна МиколаївнаБібліографічний покажчик включає в себе : інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій,дисертації,тощо) впродовж 1960 – 2018 рр. з актуальних питань виробництва безалкогольних напоїв. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Безпека продовольчої сировини і продуктів харчування(2018) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, нормативні документи, тощо) впродовж 2000–2018 рр. з питань безпеки харчування. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific editions, abstracts of theses, normative documents, etc.) during 2000-2018 on food security issues. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this the topic.Документ Борошномельно-круп'яна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2020) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) впродовж 1990– 2020 рр.з актуальних питань розвитку борошномельно-круп'яної промисловості. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій, а також виробників харчових продуктів.Документ Бібліографічні посилання. Правила та приклади оформлення наукових робіт(2018) Каленська, Валентина Сергіївна; Олабоді, Олена ВячеславівнаДокумент Вiдбiр документiв в iнституцiйному репозитарiї за групою “Автори”(2013) Путіліна, Інна МиколаївнаУ презентації показано процес відбору документів за групою "Автори". The presentation shows the process of selecting documents for a group of "authors".Документ Використання гідроколоїдів в харчовій промисловості(2021) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з питань використання гідроколоїдів в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference books, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations) on the use of hydrocolloids in the food industry. The index is designed for a wide range of graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.Документ Виноробна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(Виноробна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід : наук.-допом. бібліогр. покажч. / [упоряд. О. В. Олабоді] ; Нац. ун-т харч. технол., Наук.-техн. б-ка. – Київ, 2019. – 182 с., 2019) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи впродовж 2000-2019 рр. з актуальних питань розвитку виноробної промисловості, стандартизації, теорії, методики та практики виноробства, обладнання, охорони праці на виробництві. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes: information sources (books, monographs, sections of monographs, educational editions, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, dissertations, dissertations, normative documents during 2000-2019 on the topical issues of the development of the wine industry, standardization , theory, techniques and practices of winemaking, equipment, labor protection at work. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, faculty, graduate students, students and anyone interested in this topic.Документ Виробництво та використання пектинів у харчовій промисловості(2018) Олабоді, Олена Вячеславівна; Каленська, Валентина СергіївнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи, патенти тощо) впродовж 1949-2016 рр. з актуальних питань розвитку виробництва пектину, сучасних технологій отримання пектину та використання в харчовій промисловості. Джерелознавчою базою бібліографічного покажчика стали: фонди науково-технічної бібліотеки Національного університету харчових технологій, Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського, електронних баз даних міжнародних наукових видань. Особливістю цього покажчика є те, що він містить перелік праць науковців Національного університету харчових технологій та асоціації «Пектин», які висвітлюють нові підходи до основних технологічних процесів виробництва пектину та пектинопродуктів. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Відходи та безвідходне виробництво в харчовій промисловості(2021) Мельничук, Інна МиколаївнаБібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) в продовж 1956–2020 рр з актуальних питань відходів та безвідходного виробництва в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes information sources (books, monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, dissertation abstracts) during 1956-2020 on topical issues of waste and waste-free production in the food industry. The index is designed for a wide range of scientists, doctoral students, graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.Документ Економіка праці та менеджмент(2021) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик містить інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з питань теоретичних та практичних аспектів економічної сутності продуктивності праці, методів ії вимірювання, формування ринку праці, питань організації оплати праці та її удосконалення в умовах становлення ринкової економіки. Покажчик розрахований на широке коло здобувачів, науковців та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Елеваторна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2021) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з розвитку елеваторної промисловості, основ технологічного проектування та технології зберігання зерна в елеваторах, технологічного обладнання та автоматизації технологічних процесів і виробництв. Покажчик розрахований на широке коло аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index includes information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference books, articles from periodicals and scientific publications, dissertation abstracts) on the development of the elevator industry, basics of technological design and technology of grain storage in elevators, technological equipment and automation technological processes and productions. The index is designed for a wide range of graduate students, teachers, undergraduates, students and anyone interested in this topic.Документ Електропостачання та енергоменеджмент(2022) Олабоді, Олена ВячеславівнаБібліографічний покажчик містить інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з електротехніки та електромеханіки, електроніки та технічних засобів автоматизації, енергетичного менеджменту і аудиту промислових підприємств а також маркетингових досліджень ринку електричної енергії. Покажчик розрахований на широке коло здобувачів, науковців та всіх, хто цікавиться даною темою.Документ Зв'язки з громадськістю як інструмент маркетингових комунікацій(2018) Мельничук, Інна МиколаївнаБібліографічний покажчик включає в себе: інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій, дисертації, нормативні документи тощо) впродовж 2000-2017 рр. з актуальних питань розвитку реклами та PR технологій у системі сучасних маркетингових комунікацій. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.