Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 12
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для теплового оброблення ковбасних виробів
    (2024) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович
    Пристрій для теплового оброблення ковбасних виробів складається з теплоізольованої камери з системою підготовки робочої суміші, яка містить осьові вентилятори, калорифери, нагнітаючі повітропроводи, які розташовані вздовж бокових стінок камери, димоходи, повітропроводи для відводу робочої суміші, а також рами з продуктом. В теплоізольованій камері додатково розташована система пульсуючого повітророзподілу, яка складається з вентилятора, механізму перемикання подачі повітряної та димоповітряної суміші в повітропроводи
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для подрібнення м'ясної сировини
    (2024) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Пристрій для подрібнення м’ясної сировини, який містить стрічковий конвеєр, що складається з рами, привідного та натяжного барабанів, ножових голівок з ножами, який відрізняється тим, що стрічка конвеєра виконана з харчового полімеру з напрямними, вздовж стрічки конвеєра над ножовими головками додатково встановлено з’ємний захисний короб
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для дезодорації та тонкого подрібнення шлунків забійних тварин
    (2024) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Пристрій для дезодорації та тонкого подрібнення шлунків забійних тварин, який містить ємність з перемішувальним пристроєм, по внутрішньому контуру ємності встановлені перфоровані трубки для підводу робочого середовища, який відрізняється тим, що перфоровані трубки виконано з отворами прямокутної форми, а на вихідній ділянці перемішувального пристрою додатково розташована камера для тонкого подрібнення з встановленими серповидними ножами
  • Ескіз
    Документ
    Масловиготовлювач періодичної дії (патент на корисну модель № 129766)
    (2018) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна; Закревський, Андрій Іванович
    Масловиготовлювач періодичної дії, що містить металеву ємність, що обертається навколо власної вісі, привідний механізм, змонтованого в станині, який відрізняється тим, що в ємності закріплені вісім металевих направляючих пластин прямокутної форми по всій довжині та додатково оснащена трьома інтенсифікуючими елементами в вигляді сфер або циліндрів, закріплених на металевих тросах, перпендикулярно направляючим пластинам. Maslovigotovlyuvach periodicheskogo deystviya, soderzhashchiy metallicheskuyu yemkost', vrashchayetsya vokrug sobstvennoy osi, privodnoy mekhanizm, smontirovannogo v stanine, kotoryy otlichayetsya tem, chto v yemkosti zakrepleny vosem' metallicheskikh napravlyayushchikh plastin pryamougol'noy formy po vsey dline i dopolnitel'no osnashchena tremya intensifitsiruya elementami v vide sfer ili tsilindrov , zakreplennykh na metallicheskikh trosakh, perpendikulyarno napravlyayushchim plastina
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій термічного оброблення м’ясопродуктів (патент на корисну модель № 133854)
    (2019) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Пристрій для термічного оброблення м’ясопродуктів, що містить теплоізольовану камеру, припливний і витяжний повітроводи, вентилятор і калорифер, який відрізняється тим, що теплоізольована камера має чотири бічні звужені до низу профільовані короби, встановлені з можливістю знімання, в кожному коробі встановлено калорифер вздовж бічної стінки, в нижній частині короба розміщені щілинні канали. A device for the heat treatment of meat products comprising a heat insulated chamber, an inflow and exhaust air duct, a fan and a heat sink, characterized in that the insulated chamber has four lateral narrowed bottomed profiled boxes, arranged with a possibility of removal, each box is equipped with an air heater along the side walls, in the bottom of the box are located slot channels.
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для теплового оброблення ковбасних втиробів (патент на корисну модель № 133261)
    (2019) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна; Ястреба, Сергій Петрович
    Пристрій для теплового оброблення ковбасних виробів, який містить камеру, транспортер для переміщення рам з продуктом, кондиціонер, димогенератор і систему пульсуючого повітророзподілення, який відрізняється тим, що встановлені нагнітаючий та витяжний короби, розташовані в одній площині у верхній частині камери, нагнітаючий короб оснащений конічними насадками для розподілення середовища, насадки розташовані в просторі, утаореному бічними стінками камери і транспортером з рамами для переміщення виробів. A device for the heat treatment of sausage wares comprising a chamber, a conveyor for moving the frames to the product, an air conditioner, a smoke generator and a pulsating air distribution system, characterized in that the mounting and exhaust ports are arranged in the same plane at the upper part of the chamber, the conveying box is equipped with conical the nozzles for distributing the medium, the nozzles are located in the space, intaporated by the side walls of the chamber and the conveyor with the frames to move the products.
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для термічного оброблення м’ясних виробів та риби (Патент на корисну модель № 125754)
    (2018) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Пристрій для термічного оброблення м'ясних виробів та риби, ию містить теплоізольовану камеру з пустотілими стінками, всередині яких розташовані канали для проходження робочої суміші, які з'єднуються із каналами-соплами, розташованими похило до днища з двох сторін камери, який відрізняється тим, що камера додатково оснащена горизонтально-розподільчою решіткою з щілинними каналами, які утворюються. The device for the heat treatment of meat products and fish, Ju contains a heat-insulated chamber with hollow walls, inside which there are channels for passage of the working mixture, which are connected with nozzle channels, sloped to the bottom on both sides of the chamber, characterized in that the camera is additionally equipped with a horizontal distribution grille with slot channels that are formed vertically arranged parallel plates.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб теплового оброблення ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 124830)
    (2018) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна; Доломакін, Юрій Юрійович
    Спосіб теплового оброблення ковбасних виробів, що включає процеси копчення та сушіння ковбасних виробів, який відрізняється тим, що копчення і сушіння проводять одночасно в двох секціях одніє"і термокамери при пульсаційній подачі димоповітряно"і і повітряно"і сумішей зі швидкістю 0,2...0,4 м/с, при температурі копчення 16...24 °С, відносній вологості 79...92 % протягом 3-х діб, при копченні тривалість циклу пульсаційної подачі димоповітряно"і суміші складає 60...90 хв. з інтервалом 60...90 хв., а при температурі сушіння 11...13 °С тривалість циклів подачі повітряної суміші в першому періоді сушіння складає 60...90 хв. з інтервалом 4... 5 годин і відносній вологості повітря 80...90 %; в другому періоді сушіння тривалість циклу складає 90...120 хв. з інтервалом 4...5 годин і відносній вологості 70...80 %; в третьому періоді сушіння повітряна суміш подається постійно з відносною вологістю 55....70 %. The method of heat treatment of sausage products, which includes the processes of smoking and drying of sausage products, characterized in that the smoking and drying are carried out simultaneously in two sections of one "and the thermocameras in the pulsating filament of smoke" and "air" and mixtures at a rate of 0.2 .. .0.4 m / s, at a smoking temperature of 16 ... 24 ° С, a relative humidity of 79 ... 92% during 3 days, during smoking, the duration of the cycle of the pulsating filing of smoke air "and the mixture is 60 ... 90 minutes at intervals of 60 ... 90 minutes, and at a drying temperature of 11 ... 13 ° C, the duration of the cycles of supply of air mixture in the first drying period is 60 ... 90 minutes with an interval of 4 ... 5 hours and a relative humidity of 80 ... 90%, in the second period of drying the cycle duration is 90 ... 120 minutes at intervals of 4 ... 5 hours and relative humidity 70 ... 80%; in the third drying period, the air mixture is fed continuously with a relative humidity of 55 .... 70%.
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для термічного оброблення ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 119356)
    (2017) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна; Міхно, Ілля Анатолійович
    Пристрій для термічного оброблення ковбасних виробів містить теплоізольовану камеру з пустотілими стінками, всередині яких розташовані канали для проходження робочої суміші, які з'єднуються із соплами, розташованими з двох протилежних сторін камери по всій її довжині. Камера додатково оснащена розсікачем потоку, розташованим в колекторному коробі, встановленому зовні камери, який утворений двома вертикальними криволінійними площинами параболічної форми, які утворюють два канали з паралельно розташованими пластинами, розміщеними в бічних стінках термокамери, де кожний з каналів оснащений заслінкою. The device for the heat treatment of sausage products contains a heat-insulated chamber with hollow walls, inside of which there are channels for passage of the working mixture, which are connected with nozzles, located on two opposite sides of the chamber throughout its length. The chamber is further equipped with a flow dispenser located in a collector box mounted outside the chamber formed by two vertical curvilinear planes of the parabolic shape, which form two channels with parallel plates placed in the side walls of the thermocouple, where each of the channels is equipped with a shutt.
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для теплової обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 116506)
    (2017) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна
    Пристрій для теплової обробки ковбасних виробів містить камеру, транспортер всередині камери для переміщення рам з продуктом, кондиціонер і димогенератор. Додатково встановлена система пульсуючого повітророзподілення, яка містить вентилятор, припливного повітропроводу, двох повітророзподільних каналів, механізму перемикаючого подачу повітряного або димоповітряного середовища в повітророзподільні канали, заслінок і витяжного каналу. The device for heat treatment of sausage products contains a camera, a conveyor inside the camera for the framing of frames with the product, air conditioning and a smoke generator. An additional system of pulsating air distribution, which contains a fan, an inflow air line, two air distribution channels, a mechanism for switching the supply of air or smoke air to the air distribution channels, the damper and the exhaust duct.