Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Пристрій для теплового оброблення ковбасних виробів(2024) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій ДмитровичПристрій для теплового оброблення ковбасних виробів складається з теплоізольованої камери з системою підготовки робочої суміші, яка містить осьові вентилятори, калорифери, нагнітаючі повітропроводи, які розташовані вздовж бокових стінок камери, димоходи, повітропроводи для відводу робочої суміші, а також рами з продуктом. В теплоізольованій камері додатково розташована система пульсуючого повітророзподілу, яка складається з вентилятора, механізму перемикання подачі повітряної та димоповітряної суміші в повітропроводиДокумент Пристрій для теплової обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 116506)(2017) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена ІгорівнаПристрій для теплової обробки ковбасних виробів містить камеру, транспортер всередині камери для переміщення рам з продуктом, кондиціонер і димогенератор. Додатково встановлена система пульсуючого повітророзподілення, яка містить вентилятор, припливного повітропроводу, двох повітророзподільних каналів, механізму перемикаючого подачу повітряного або димоповітряного середовища в повітророзподільні канали, заслінок і витяжного каналу. The device for heat treatment of sausage products contains a camera, a conveyor inside the camera for the framing of frames with the product, air conditioning and a smoke generator. An additional system of pulsating air distribution, which contains a fan, an inflow air line, two air distribution channels, a mechanism for switching the supply of air or smoke air to the air distribution channels, the damper and the exhaust duct.Документ Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 106974)(2016) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаПристрій для термічної обробки ковбасних виробів містить теплоізольовану камеру, поділену на секції обжарки, варки і охолодження, розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для ковбасних виробів, систему подачі і відбору робочого середовища, калорифери і вентилятор. В секції охолодження розташована зрошувальна система розподілення холодоносія, що являє собою розпилюючі насадки для холодної води з можливістю охолодження ковбасних виробів до температури 28-32 °С протягом 25-30 хв. The device for heat treatment of sausage products contains a heat-insulated chamber, divided into sections of roasting, cooking and cooling, inside the chamber a chain conveyor with carriers for sausage products, a system of supply and selection of the working environment, calorifiers and a fan. In the cooling section, there is an irrigation system for distributing the refrigerant, which is a spray nozzle for cold water with the ability to cool sausage products to a temperature of 28-32 °C for 25-30 minutes.Документ Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 100892)(2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаПристрій для термічної обробки ковбасних виробів містить теплоізольовану камеру, поділену на секції обжарювання, варки і охолодження, розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для ковбасних виробів, систему подачі і відбору робочого середовища, калорифери і вентилятор. В секції варки додатково розташована ємність з водою з температурою 82-85 °С, в яку занурюються носії ланцюгового транспортера з ковбасними виробами. The device for the heat treatment of sausage products contains a heat-insulated chamber, divided into a section for roasting, cooking and cooling, inside the chamber a chain conveyor with carriers for sausage products, a system of supply and selection of the working environment, calorifiers and a fan. In the boiling section, there is an additional container with water at a temperature of 82-85 °С, in which the carriers of the chain conveyor with sausage products are immersed.