Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва майонезного продукту з вітамінами (Патент на корисну модель №155144)(2024) Носенко, Тамара Тихонівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Танчик, Ренат СергійовичСпосіб виробництва майонезного продукту з вітамінами включає підготовку рецептурних компонентів, змішування олійної фази, що містить олію рафіновану дезодоровану з вітамінним комплексом, до складу якого входить природний вітамін Е, і водної фази із смаковими інгредієнтами в присутності емульгатора і стабілізатора, та гомогенізацію утвореної емульсії. При цьому як вітамінний комплекс використовують олійну фазу, збагачену вітаміном А в кількості 25-30 % від добової потреби та вітаміном Е в кількості 0,03-0,05 %.Документ Спосіб виробництва вітамінізованого майонезного продукту (Патент на корисну модель №154224)(2023) Носенко, Тамара Тихонівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Танчик, Ренат СергійовичСпосіб виробництва вітамінізованою майонезного продукту включає підготовку рецептурних компонентів, змішування олійної фази, що містить олію рафіновану дезодоровану з антиоксидантним комплексом, і водної фази із смаковими інгредієнтами в присутності емульгатора і стабілізатора та гомогенізацію утвореної емульсії. Як антиоксидантний комплекс використовують збагачену вітамінами А і D3 олійну фазу, в кількості 25-30 % від добової потреби, а при гомогенізації проводять додатково обробку розчином аскорбінової кислоти у кількості 0,03-0,08 %.Документ Спосіб виробництва майонезного продукту з вітамінним комплексом (Патент на корисну модель №155143)(2024) Носенко, Тамара Тихонівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Танчик, Ренат Сергійович; Калитенко, Андрій СергійовичСпосіб виробництва майонезного продукту з вітамінним комплексом включає підготовку рецептурних компонентів, змішування олійної фази, що містить олію рафіновану дезодоровану з вітамінним комплексом, до складу якого входить природний вітамін Е, і водної фази із смаковими інгредієнтами в присутності емульгатора і стабілізатора та гомогенізацію утвореної емульсії. При цьому як вітамінний комплекс використовують олійну фазу, збагачену вітаміном А в кількості 25-30 % від добової потреби та вітаміном Е в кількості 0,03-0,05 %, а при гомогенізаціїї проводять додатково обробку розчином аскорбінової кислоти у кількості 0,03-0,08 %.Документ Крем шоколадний (Патент на корисну модель № 127269)(2018) Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Єрмаков, Микола ОлександровичВ основу корисної моделі поставлена задача розроблення крему шоколадного з використанням яєчного емульгатора, що не містить холестерину. The basis of a useful model is the task of developing a cream chocolate with the use of cholesterol-free egg emulsifier.Документ Пісний майонез(2015) Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Манк, Валерій Веніамінович; Бердашкова, Лілія ОлександрівнаПісний майонез містить рафіновану дезодоровану рослинну олію, цукор, сіль, гірчицю, оцет, воду та емульгатор, причому як емульгатор використовують моно-діацилгліцероли та додатково вносять суміш камеді гуару та ксантану. Fast mayonnaise contains refined, deodorized vegetable oil, sugar, salt, mustard, vinegar, water and emulsifiers and emulsifier used as mono-diacylglycerol and additionally make mix gum and xanthan gum.