Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва майонезного продукту з вітамінами (Патент на корисну модель №155144)
    (2024) Носенко, Тамара Тихонівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Танчик, Ренат Сергійович
    Спосіб виробництва майонезного продукту з вітамінами включає підготовку рецептурних компонентів, змішування олійної фази, що містить олію рафіновану дезодоровану з вітамінним комплексом, до складу якого входить природний вітамін Е, і водної фази із смаковими інгредієнтами в присутності емульгатора і стабілізатора, та гомогенізацію утвореної емульсії. При цьому як вітамінний комплекс використовують олійну фазу, збагачену вітаміном А в кількості 25-30 % від добової потреби та вітаміном Е в кількості 0,03-0,05 %.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва майонезного продукту з вітамінним комплексом (Патент на корисну модель №155143)
    (2024) Носенко, Тамара Тихонівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Танчик, Ренат Сергійович; Калитенко, Андрій Сергійович
    Спосіб виробництва майонезного продукту з вітамінним комплексом включає підготовку рецептурних компонентів, змішування олійної фази, що містить олію рафіновану дезодоровану з вітамінним комплексом, до складу якого входить природний вітамін Е, і водної фази із смаковими інгредієнтами в присутності емульгатора і стабілізатора та гомогенізацію утвореної емульсії. При цьому як вітамінний комплекс використовують олійну фазу, збагачену вітаміном А в кількості 25-30 % від добової потреби та вітаміном Е в кількості 0,03-0,05 %, а при гомогенізаціїї проводять додатково обробку розчином аскорбінової кислоти у кількості 0,03-0,08 %.
  • Ескіз
    Документ
    Пісний майонез
    (2015) Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Манк, Валерій Веніамінович; Бердашкова, Лілія Олександрівна
    Пісний майонез містить рафіновану дезодоровану рослинну олію, цукор, сіль, гірчицю, оцет, воду та емульгатор, причому як емульгатор використовують моно-діацилгліцероли та додатково вносять суміш камеді гуару та ксантану. Fast mayonnaise contains refined, deodorized vegetable oil, sugar, salt, mustard, vinegar, water and emulsifiers and emulsifier used as mono-diacylglycerol and additionally make mix gum and xanthan gum.