Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Пристрій термічного оброблення м’ясопродуктів (патент на корисну модель № 133854)(2019) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаПристрій для термічного оброблення м’ясопродуктів, що містить теплоізольовану камеру, припливний і витяжний повітроводи, вентилятор і калорифер, який відрізняється тим, що теплоізольована камера має чотири бічні звужені до низу профільовані короби, встановлені з можливістю знімання, в кожному коробі встановлено калорифер вздовж бічної стінки, в нижній частині короба розміщені щілинні канали. A device for the heat treatment of meat products comprising a heat insulated chamber, an inflow and exhaust air duct, a fan and a heat sink, characterized in that the insulated chamber has four lateral narrowed bottomed profiled boxes, arranged with a possibility of removal, each box is equipped with an air heater along the side walls, in the bottom of the box are located slot channels.Документ Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 106974)(2016) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаПристрій для термічної обробки ковбасних виробів містить теплоізольовану камеру, поділену на секції обжарки, варки і охолодження, розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для ковбасних виробів, систему подачі і відбору робочого середовища, калорифери і вентилятор. В секції охолодження розташована зрошувальна система розподілення холодоносія, що являє собою розпилюючі насадки для холодної води з можливістю охолодження ковбасних виробів до температури 28-32 °С протягом 25-30 хв. The device for heat treatment of sausage products contains a heat-insulated chamber, divided into sections of roasting, cooking and cooling, inside the chamber a chain conveyor with carriers for sausage products, a system of supply and selection of the working environment, calorifiers and a fan. In the cooling section, there is an irrigation system for distributing the refrigerant, which is a spray nozzle for cold water with the ability to cool sausage products to a temperature of 28-32 °C for 25-30 minutes.Документ Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 100892)(2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаПристрій для термічної обробки ковбасних виробів містить теплоізольовану камеру, поділену на секції обжарювання, варки і охолодження, розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для ковбасних виробів, систему подачі і відбору робочого середовища, калорифери і вентилятор. В секції варки додатково розташована ємність з водою з температурою 82-85 °С, в яку занурюються носії ланцюгового транспортера з ковбасними виробами. The device for the heat treatment of sausage products contains a heat-insulated chamber, divided into a section for roasting, cooking and cooling, inside the chamber a chain conveyor with carriers for sausage products, a system of supply and selection of the working environment, calorifiers and a fan. In the boiling section, there is an additional container with water at a temperature of 82-85 °С, in which the carriers of the chain conveyor with sausage products are immersed.Документ Пристрій для теплової обробки ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 89046)(2014) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій ДмитровичПристрій для теплової обробки ковбасних виробів, що містить теплоізольовану камеру з системою підготовки робочої суміші, яка містить осьові вентилятори, калорифери, нагріваючи повітроходи, які розташовані вздовж бокових стінок камери, димоходи повітроходи для відводу робочої суміші. An apparatus for heat treatment of sausages containing insulated chamber with air preparation of the mixture containing axial fans, heaters, heating povitrohody located along the lateral chamber walls, chimneys povitrohody for removal of the mixture.