Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Склад суміші мікроорганізмів для виробництва йогуртів (Патент на винахід № 106141)(2014) Воронцов, Олександр Олександрович; Діжевська, Вікторія СергіївнаДосягнення покращених органолептичних показників та нормалізування складу та функції мікрофлори кишково-шлункового тракту за рахунок використання суміші мікроорганізмів. Склад суміші мікроорганізмів для виробництва йогурту , співвідношення культур, мас. %: Streptococcus thermophiius 50-55 Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum 25-30 Lactobacillus plantarum 7-11 Lactobacillus casei 3-4,5 Lactobacterium acidophilum 1,5-2,5. Achievement of improved organoleptic parameters and normalization of the composition and function of the microflora of the gastrointestinal tract due to the use of a mixture of microorganisms. Composition of a mixture of microorganisms for the production of yogurt, the ratio of crops, mass. %: Streptococcus thermophiius 50-55 Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum 25-30 Lactobacillus plantarum 7-11 Lactobacillus casei 3-4.5 Lactobacterium acidophilum 1.5-2.5.Документ Склад суміші мікроорганізмів для виробництва йогурту (Патент на корисну модель № 83907)(2013) Воронцов, Олександр Олександрович; Діжевська, Вікторія СергіївнаСклад суміші мікроорганізмів для виробництва йогурту, що включає Streptococcus thermophiius, Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum, який відрізняється тим, що додатково містить Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacterium acidophilum з наступним співвідношенням культур, мас. %: Streptococcus thermophiius 50-55 Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum 30-25 Lactobacillus plantarem 12,5-11 Lactobacillus casei 5-4,5 Lactobacterium acidophilum 2,5-1,5. The composition of the mixture of microorganisms for the production of yogurt, including Streptococcus thermophiius, Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum, wherein further comprising Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacterium acidophilum with the following ratios cultures masses. %: Streptococcus thermophiius 50-55 Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum 30-25 Lactobacillus plantarem 12,5-11 Lactobacillus casei 5-4,5 Lactobacterium acidophilum 2,5-1,5.Документ Склад суміші мікроорганізмів для виробництва кисломолочних продуктів дитячого харчування (Патент на корисну модель № 84515)(2013) Воронцов, Олександр Олександрович; Кадієвська, Ірина АнатоліївнаСклад суміші мікроорганізмів для виробництва кисломолочних продуктів дитячого харчування, що містить Streptococcus thermophiius, Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum, який відрізняється тим, що додатково містить Bifidobacterium longum, Bifidobacterium reuteri, Lactobacterium acidophilum в кількості мас. %: Streptococcus thermophiius 50-55 Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum 30-25. Bifidobacterium longum 12,5-14 Bifidobacterium reuteri 5-4,5 Lactobacterium acidophilum 2,5-1,5 Composition of mixture of microorganisms is for the production of soul-milk child's food that contains stuffs Streptococcus of thermophiius, Lactobriumacte of derbrueckii subsp.bulgaricum, that differs in that additionally contains Bifidobacterium of longum, Bifidobacterium of reuteri, Lactobacterium of acidophilum in an amount the masses. %: Streptococcus thermophiius 50-55 Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum 30-25. Bifidobacterium longum 12,5-14 Bifidobacterium reuteri 5-4,5 Lactobacterium acidophilum 2,5-1,5Документ Склад суміші мікроорганізмів для виробництва сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів (Патент на винахід № 74357)(2012) Воронцов, Олександр Олександрович; Школоберда, Олег ВасильовичСклад суміші мікроорганізмів для виробництва сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів, що включає Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Micrococcus varians, який відрізняється тим, що додатково містить Pediococcus cerevisiae, Propionibacterium shermanii, Bifidobacterium longum з наступним співвідношенням культур, мас. %: Lactobacillus plantarum 50-55 Lactobacillus casei 30-25 Micrococcus varians 10-7 Pediococcus cerevisiae 5-8 Propionibacterium shermanii 2,5-3,5 Bifidobacterium longum 2,5-1,5. The composition of mixtures of microorganisms for the production of smoked and damp-dried meat products, including Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Micrococcus varians, wherein further comprising Pediococcus cerevisiae, Propionibacterium shermanii, Bifidobacterium longum from the following equation cultures masses. %: Lactobacillus plantarum 50-55 Lactobacillus casei 30-25 Micrococcus varians 10-7 Pediococcus cerevisiae 5-8 Propionibacterium shermanii 2,5-3,5 Bifidobacterium longum 2,5-1,5.Документ Матантек (Патент № 9117)(1996) Воронцов, Олександр Олександрович; Кравець, Валентин Васильович; Левітіна, Наталія ВолодимирівнаМетантенк, що відрізняється тим, що він забезпечений розташованим в останній секції відстійником з похилими пластинами для розділення активного мулу і води. Digester, characterized in that it is provided located in the last section with the inclined plate settler for separating sludge and water.Документ Пристрій для обеззараження та очищення висококонцентрованих стічних вод (Патент № 9114)(1996) Кравець, Валентин Васильович; Коротич, Олексій Степанович; Воронцов, Олександр Олександрович; Левітіна, Наталія Володимирівна; Білоконь, Євген МиколайовичУстановка, яка відрізняється тим, що вона забезпечена рециркуляційним трубопроводом, повідомленими з мулопроводу активного мулу і трубопроводом введення оброблюваних вод в метантенк першого ступеня. Installation, characterized in that it is provided with a recirculation conduit in fluid communication with iloprovodom sludge input pipe and the processed water in the first stage of the digester.Документ Склад суміші мікроорганізмів для виробництва сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів (Патент на винахід № 102931)(2013) Воронцов, Олександр Олександрович; Школоберда, Олег ВасильовичСклад суміші мікроорганізмів для виробництва сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів, що включає Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Micrococcus varians, який відрізняється тим, що додатково містить Pediococcus cerevisiae, Propionibacterium shermanii, Bifidobacterium longum з наступним співвідношенням культур, мас. %: Lactobacillus plantarum 50-55 Lactobacillus casei 30-25 Micrococcus varians 10-7 Pediococcus cerevisiae 5-8 Propionibacterium shermanii 2,5-3,5 Bifidobacterium longum 2,5-1,5. The composition of mixtures of microorganisms for the production of smoked and damp-dried meat products, including Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Micrococcus varians, wherein further comprising Pediococcus cerevisiae, Propionibacterium shermanii, Bifidobacterium longum from the following equation cultures masses. %: Lactobacillus plantarum 50-55 Lactobacillus casei 30-25 Micrococcus varians 10-7 Pediococcus cerevisiae 5-8 Propionibacterium shermanii 2,5-3,5 Bifidobacterium longum 2,5-1,5.