Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Макаронні вироби (Патент на корисну модель № 70677 A)(2004) Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна ПетрівнаОпис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.Документ Спосіб виготовлення макаронних виробів (Деклараційний патент на винахід № 59220)(2003) Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна ПетрівнаСпосіб виготовлення макаронних виробів, що містять пшеничне борошно, воду та яйця, який відрізняється тим, що додатково вносять ферментний препарат - ліпазу у кількості 0,001 - 0,016 % до маси борошна, який вводиться у вигляді розчину. A method of manufacturing pasta that contain wheat flour, water and eggs, which differs in that in addition make an enzyme preparation - lipase in the amount of 0.001 - 0.016% by weight of flour, which is administered in the form of a solution.Документ Незливний спосіб варіння макаронних виробів(2004) Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна