Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва сироваткового напою (Патент на винахід № 99573)(2011) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Хижняк, Наталія ОлександрівнаСпосіб виробництва сироваткового напою, який включає відбір і освітлення сироватки, пастеризацію, охолодження, фасування, який відрізняється тим, що перед фасуванням у сироватковий напій додають натуральний ароматизатор «Лимонно-кминний аромат» у кількості 0,02-0,04%. Method of manufacturing whey drink, which includes the selection of lighting and whey, pasteurization, refrigeration, packaging, wherein that before filling in whey drink added natural flavoring "Lemon-caraway flavor" in the amount of 0.02-0.04%Документ Спосіб виробництва квасу (Патент на корисну модель № 73848)(Патент 73848 UA, МПК (2012.01) А23С 21/00 Спосіб виробництва квасу / Грек О. В., Красуля О. О., Прибильський В. Л. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u 2012 03494 ; заявл. 23.03.2012 ; опубл. 10.10.2012, Бюл. № 19., 2012) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичСпосіб виробництва квасу, який включає приготування квасного сусла, розмішування, охолодження, внесення закваски, зброджування, охолодження, відстоювання, видалення осаду, фасування, який відрізняється тим, що сусло готують на основі нативної або відновленої молочної сироватки, а після видалення осаду додатково включають внесення харчових волокон в кількості 1-3 %. Method of kvass, which includes cooking kvass wort, stirring, cooling, making yeast, fermentation, cooling, sedimentation, sediment removal, filling, which is characterized in that the wort is prepared on the basis of native or restored whey, and after removal of sediment further include making dietary fiber in an amount of 1-3%.Документ Спосіб виробництва сироваткового напою «Квасний» (Патент на корисну модель №73843)(2012) Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена ОлександрівнаСпосіб виробництва сироваткового напою, який включає запарювання солоду, розмішування, охолодження з періодичним перемішуванням, очищення від осаду, внесення закваски, розмішування, бродіння, охолоджування, відстоювання та фасування, який відрізняється тим, що перед охолодженням складають суміш з сухих солоду та молочної сироватки в співвідношенні 1 : (2,1-2,5) в кількості 8-10 % від загальної маси напою, потім проводять відновлення водою при 35…45 °С з підвищенням температури до 75...80 °С Method of manufacturing whey drink which includes brewing malt, stirring, cooling with periodic mixing, cleaning of the sediment, making yeast, mixing, fermentation, cooling, settling and packing, which is characterized in that cooling to form a mixture of malt and dry whey in ratio of 1: (2,1-2,5) in the amount of 8-10% of the total weight of the drink, then spend restoring water at 35 ... 45 ° C with increasing temperature up to 75 ... 80 ° C.