Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб теплового оброблення ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 124830)(2018) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна; Доломакін, Юрій ЮрійовичСпосіб теплового оброблення ковбасних виробів, що включає процеси копчення та сушіння ковбасних виробів, який відрізняється тим, що копчення і сушіння проводять одночасно в двох секціях одніє"і термокамери при пульсаційній подачі димоповітряно"і і повітряно"і сумішей зі швидкістю 0,2...0,4 м/с, при температурі копчення 16...24 °С, відносній вологості 79...92 % протягом 3-х діб, при копченні тривалість циклу пульсаційної подачі димоповітряно"і суміші складає 60...90 хв. з інтервалом 60...90 хв., а при температурі сушіння 11...13 °С тривалість циклів подачі повітряної суміші в першому періоді сушіння складає 60...90 хв. з інтервалом 4... 5 годин і відносній вологості повітря 80...90 %; в другому періоді сушіння тривалість циклу складає 90...120 хв. з інтервалом 4...5 годин і відносній вологості 70...80 %; в третьому періоді сушіння повітряна суміш подається постійно з відносною вологістю 55....70 %. The method of heat treatment of sausage products, which includes the processes of smoking and drying of sausage products, characterized in that the smoking and drying are carried out simultaneously in two sections of one "and the thermocameras in the pulsating filament of smoke" and "air" and mixtures at a rate of 0.2 .. .0.4 m / s, at a smoking temperature of 16 ... 24 ° С, a relative humidity of 79 ... 92% during 3 days, during smoking, the duration of the cycle of the pulsating filing of smoke air "and the mixture is 60 ... 90 minutes at intervals of 60 ... 90 minutes, and at a drying temperature of 11 ... 13 ° C, the duration of the cycles of supply of air mixture in the first drying period is 60 ... 90 minutes with an interval of 4 ... 5 hours and a relative humidity of 80 ... 90%, in the second period of drying the cycle duration is 90 ... 120 minutes at intervals of 4 ... 5 hours and relative humidity 70 ... 80%; in the third drying period, the air mixture is fed continuously with a relative humidity of 55 .... 70%.Документ Пристрій для змішування рідких напівфабрикатів (Патент на винахід № 113459)(2017) Доломакін, Юрій Юрійович; Литовченко, Ігор МиколайовичПристрій для змішування рідких напівфабрикатів має корпус, верти кальний вал, на якому розміщений ротор з каналами, всередині ротора встановлено два циліндри причому один циліндр встановлений з ексцентриситетом. Device for mixing of liquid semi-finished products has a housing, a vertical shaft on which is placed a rotor with channels inside the rotor are installed two cylinders, where one cylinder is installed with eccentricity.Документ Спосіб приготування опари (Патент на винахід №113924)(2017) Доломакін, Юрій Юрійович; Литовченко, Ігор МиколайовичСпосіб приготування опари передбачає змішування в 3 етапи, на першому етапі відбувається змішування води та борошна до отримання структурної суміші, на другому етапі швидкість мішалки збільшується на певний відсоток, на третьому етапі робочий орган сповільнюється на задану величину. The method of preparation of the dough involves mixing in 3 stages, the first stage is mixing water and flour to obtain the structural of the mixture in the second stage the speed of the stirrer is increased by a certain percentage, in the third stage the work body is slowed down by the specified amount.Документ Пристрій для змішування рідких напівфабрикатів (Патент на корисну модель №103656)(2015) Доломакін, Юрій Юрійович; Литовченко, Ігор МиколайовичПристрій містить корпус, вертикальний вал та ротор. В роторі наявні наскрізні канали та циліндри з ексцентриситетом. The device includes a housing, a vertical shaft and the rotor. In the rotor, there are transverse channels and cylinders with eccentricity.Документ Тістомісильна машина (Патент на винахід № 62461А)(2003) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Котенко, Анатолій Георгійович; Доломакін, Юрій ЮрійовичПропонуємий винахід відноситься до хлібопекарського обладнання для порційного замішування хлібного тіста і може використовуватися в інших галузях для приготування різних сумішей подібної консистенції. The invention relates to equipment for the baking batch kneading bread dough and can be used in other industries to prepare various mixtures similar consistency.