Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб теплового оброблення ковбасних виробів (Патент на корисну модель № 124830)(2018) Бабанов, Ігор Геннадійович; Бабанова, Олена Ігорівна; Доломакін, Юрій ЮрійовичСпосіб теплового оброблення ковбасних виробів, що включає процеси копчення та сушіння ковбасних виробів, який відрізняється тим, що копчення і сушіння проводять одночасно в двох секціях одніє"і термокамери при пульсаційній подачі димоповітряно"і і повітряно"і сумішей зі швидкістю 0,2...0,4 м/с, при температурі копчення 16...24 °С, відносній вологості 79...92 % протягом 3-х діб, при копченні тривалість циклу пульсаційної подачі димоповітряно"і суміші складає 60...90 хв. з інтервалом 60...90 хв., а при температурі сушіння 11...13 °С тривалість циклів подачі повітряної суміші в першому періоді сушіння складає 60...90 хв. з інтервалом 4... 5 годин і відносній вологості повітря 80...90 %; в другому періоді сушіння тривалість циклу складає 90...120 хв. з інтервалом 4...5 годин і відносній вологості 70...80 %; в третьому періоді сушіння повітряна суміш подається постійно з відносною вологістю 55....70 %. The method of heat treatment of sausage products, which includes the processes of smoking and drying of sausage products, characterized in that the smoking and drying are carried out simultaneously in two sections of one "and the thermocameras in the pulsating filament of smoke" and "air" and mixtures at a rate of 0.2 .. .0.4 m / s, at a smoking temperature of 16 ... 24 ° С, a relative humidity of 79 ... 92% during 3 days, during smoking, the duration of the cycle of the pulsating filing of smoke air "and the mixture is 60 ... 90 minutes at intervals of 60 ... 90 minutes, and at a drying temperature of 11 ... 13 ° C, the duration of the cycles of supply of air mixture in the first drying period is 60 ... 90 minutes with an interval of 4 ... 5 hours and a relative humidity of 80 ... 90%, in the second period of drying the cycle duration is 90 ... 120 minutes at intervals of 4 ... 5 hours and relative humidity 70 ... 80%; in the third drying period, the air mixture is fed continuously with a relative humidity of 55 .... 70%.