Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб інтенсифікації уварювання утфелів (Патент на корисну модель № 25945)
    (2007) Дубовець, Олена Володимирівна; Савич, Анатолій Никифорович; Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна
    Спосіб інтенсифікації процесу уварювання утфелів, що включає набирання у вакуум-апарат вихідних продуктів, згущення їх, заведення і нарощування кристалів, кінцеве згущення утфелю та додавання у вакуум-апарат поверхнево-активної речовини, який відрізняється тим, що як поверхнево-активну речовину використовують кремнієорганічний препарат “Фоамсол” у кількості 0,02-0,05 кг на 100 т буряків.
  • Ескіз
    Документ
    Вакуум-апарат для кристалізації цукрози з цукровмісних розчинів (Патент на винахід № 87618)
    (2009) Клименко, Лариса Степанівна; Савич, Анатолій Никифорович; Шерстюк, Юрій Вікторович; Ремех, Олександр Олександрович; Дубовець, Олена Володимирівна; Моргун, Тетяна Іванівна; Тягун, Григорій Васильович
    Вакуум-апарат для кристалізації цукрози з цукровмісних розчинів, який включає вертикальний циліндричний корпус, вбудовану трубчасту гріючу камеру з центральною циркуляційною трубою та закріплений на вертикальному валу шестилопатевий циркулятор, який відрізняється тим, що вбудована гріюча камера має конічну верхню трубчасту решітку і конічну центральну циркуляційну трубу. Vacuum apparatus for crystallization of sucrose from sugar-containing solution comprising a vertical cylindrical enclosure, built-in tubular heating chamber to the central circulation pipe and mounted on a vertical shaft shestilopatevy circulator, which is characterized in that the built-in heating chamber has a conical tubular upper grille and a tapered central circulation pipe.
  • Ескіз
    Документ
    Вакуум-апарат для кристалізації цукрози з цукровмісних розчинів (Патент на корисну модель № 32807)
    (2008) Клименко, Лариса Степанівна; Савич, Анатолій Никифорович; Шерстюк, Юрій Вікторович; Ремех, Олександр Олександрович; Дубовець, Олена Володимирівна; Моргун, Тетяна Іванівна; Тягун, Григорій Васильович
    Вакуум-апарат для кристалізації цукрози з цукровмісних розчинів, що містить вертикальний циліндричний корпус, вбудовану трубчасту гріючу камеру з центральною циркуляційною трубою та закріплений на вертикальному валу шестилопатевий циркулятор, який відрізняється тим, що вбудована гріюча камера має конічну верхню трубчасту решітку і, одночасно, конічну центральну циркуляційну трубу. Vacuum apparatus for crystallization of sucrose from sugar-containing solution comprising a vertical cylindrical enclosure, built-in tubular heating chamber to the central circulation pipe and mounted on a vertical shaft shestilopatevy circulator, which is characterized in that the built-in heating chamber has a conical tubular upper grille and a tapered central circulation pipe.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання дифузійного соку (Патент на корисну модель № 20730)
    (2007) Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Савич, Анатолій Никифорович; Дубовець, Олена Володимирівна; Колчинський, Євгеній Володимирович; Кляйнер, Пилип Арнольдович
    Спосіб отримання дифузійного соку, що включає подрібнення буряків на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і безперервне подавання піногасника в апарат, який відрізняється тим, що як піногасник використовують кремнійорганічний піногасник у кількості 0,05-0,20 кг на 100 т буряків.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання дифузійного соку (Патент на корисну модель № 20729)
    (2007) Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Савич, Анатолій Никифорович; Дубовець, Олена Володимирівна; Колчинський, Євгеній Володимирович; Кляйнер, Пилип Арнольдович
    Спосіб отримання дифузійного соку, що включає подрібнення буряків на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і періодичне введення дезінфектанту в апарат, який відрізняється тим , що як дезінфектант використовують антисептик на основі цитросайду у кількості 0,0001 - 0,0002 % до маси буряків (0,1 - 0,2 кг на 100т буряків).