Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 12
  • Ескіз
    Документ
    Склад житньо-пшеничного хліба (Патент на винахід № 109351)
    (2015) Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Винахід відноситься до харчової промисловості, до хлібопекарської її галузі. Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом містить борошно житнє, борошно пшеничне, дріжджі пресовані, сіль, цукор, підкислювач «Аграм темний» та щавнат. The invention relates to the composition of rye-wheat bread containing rye flour, wheat flour, compressed yeast, salt, sugar, and the composition of the prescribed mixture is supplemented with the acidifier "Dark Agram" and spinach dock.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексний підкислювач «Ефект Плюс» (Патент на винахід № 112913)
    (2016) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Сидоренко, Олена Миколаївна
    Отримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Ефект Плюс», що містить борошно, кислоту лимонну харчову, солод житній ферментований, суху молочну сироватку, причому як борошно містить пшеничне борошно першого сорту та додатково містить ферментні препарати глюкооксидазу та ксиланазу. The composition of the complex " Efect Plus" powder activated oxide has been obtained, which containing flour, citric acid, fermented malt, dry whey, with flour containing first grade wheat flour and additionally contains enzymes for glucose oxidase and xylanase.
  • Ескіз
    Документ
    Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-1» (Патент на винахід № 112908)
    (2016) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Отримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Оптимальний-1», який містить лимонну і аскорбінову кислоту, суху молочну сироватку, камедь гуару, суміш глюкозооксидази, клиланази і геміцелюлази та солод житній ферментований. Підкислювач дає можливість виробляти хлібні вироби з поліпшеними структурно-механічними властивостями напівфабрикатів та готових виробів зі зменшенням тривалості виробничого процесу. An integrated powdered composition Acidifiers "Optimal-1", which contains citric and ascorbic acid, whey, acacia gum, a mixture of glucose, and klylanazy hemitselyulazy and fermented rye malt. Acidifiers makes it possible to produce bakery products with improved structural and mechanical properties of semi-finished and finished products with a decrease in the length of the production process.
  • Ескіз
    Документ
    Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-2» (Патент на корисну модель №100478)
    (Патент 100478 UA, МПК A21D 8/02 (2006.01) Склад комплексного підкислювача "Оптимальний-2 / Сильчук Т. А., Кулініч В. І., Дробот В. І, Цирульнікова В. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u201501346; заявл. 18.02.2015; опубл. 27.07.2015, Бюл. № 14, 2015., 2015) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Дробот, Віра Іванівна
    Отримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Оптимальний-2», який містить лимонну і аскорбінову кислоту, суху молочну сироватку, камедь гуару, грибкову α-амілазу та солод житній ферментований. Підкислювач дає можливість виробляти хлібні вироби з поліпшеними структурно-механічними властивостями напівфабрикатів та готових виробів зі зменшенням тривалості виробничого процесу. There was received the complex powder Acidifiers "Optimal-2", which contains citric and ascorbic acid, whey, acacia gum, fungal α-amylase and malt fermented rye. Acidifiers makes it possible to produce bakery products with improved structural and mechanical properties of semi-finished and finished products with a decrease in the length of the production process.
  • Ескіз
    Документ
    Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-1» (Патент на корисну модель №100480)
    (Патент на корисну модель № 100480 Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-1» / Сильчук Т. А., Кулініч В. І., Дробот В. І, Цирульнікова В. В. - заявл. 18.02.2015 ; опубл. 27.07.2015, бюл. № 14, 2015) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Дробот, Віра Іванівна
    Отримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Оптимальний-1», який містить лимонну і аскорбінову кислоту, суху молочну сироватку, камедь гуару, суміш глюкозооксидази, клиланази і геміцелюлази та солод житній ферментований. Підкислювач дає можливість виробляти хлібні вироби з поліпшеними структурно-механічними властивостями напівфабрикатів та готових виробів зі зменшенням тривалості виробничого процесу. An integrated powdered composition Acidifiers "Optimal-1", which contains citric and ascorbic acid, whey, acacia gum, a mixture of glucose, and klylanazy hemitselyulazy and fermented rye malt. Acidifiers makes it possible to produce bakery products with improved structural and mechanical properties of semi-finished and finished products with a decrease in the length of the production process.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба (Патент на корисну модель № 94564)
    (2014) Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба відрізняється тим, що до складу рецептурної суміші вводять підкислювач "Аграм темний" та щавнат. The method of production of rye and wheat bread is characterized in that the "Ahram dark" acidulant and schavnat are added to the composition.
  • Ескіз
    Документ
    Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом (Патент на корисну модель № 94239)
    (2014) Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом відрізняється тим, що до складу рецептурної суміші вводять підкислювач "Аграм темний" та щавнат. The composition of rye and wheat bread with schavnat is characterized in that the "Ahram dark" acidulant and schavnat are added to the composition.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва пампушок "Особливих" (Патент на корисну модель № 94230)
    (2014) Єрмоленко, Марія Михайлівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
    Спосіб виробництва пампушок відрізняється тим, що на стадії замісу тіста додатково вводять щавнат в кількості 0,5-1,5 % від маси борошна. The method of production of pampushkas is characterized in that at the stage of dough mixing schavnat in the amount of 0.5…1.5% by weight of flour is added.
  • Ескіз
    Документ
    Склад кексу «Сонечко з курагою» (Патент на винахід № 102186)
    (2013) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    Винахід належить до складу кексу, що містить борошно рисове, фруктозу, меланж, сухе знежирене молоко та курагу. The invention relates to a composition of a cake comprising rice flour, fructose, mélange, dried skimmed milk and dried apricot.
  • Ескіз
    Документ
    Склад кексу спеціального призначення «Особливий з курагою» (Патент на винахід № 102933)
    (2013) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    Винахід належить до складу кексу спеціального призначення "Особливий з курагою", який містить борошно, жир, фруктозу, меланж, сіль, соду харчову. The invention relates to a composition of special "Special with dried apricots" cake that contains flour, fat, fructose, egg, salt and baking.soda.