Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39441)
    (2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович
    Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується пшоняна крупа.
  • Ескіз
    Документ
    Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39440)
    (2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович
    Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується ячна крупа.
  • Ескіз
    Документ
    Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39439)
    (2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович
    Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується рисова крупа.
  • Ескіз
    Документ
    Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36131)
    (2008) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Петрова, Жанна Олександрівна
    Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре і відрізняється тим, що як добавка використовується буряковий порошок.
  • Ескіз
    Документ
    Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 36130)
    (2008) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Петрова, Жанна Олександрівна
    Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується яблучний порошок.
  • Ескіз
    Документ
    Склад для сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 31329)
    (2000) Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Миронова, Наталія Геннадіївна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Перегуда, Микола Антонович; Качалай, Діана Полікарпівна; Ісаакян, Людмила Олександрівна
    Винахід належить до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості, може бути використаний при отримані екструдованого продукту типу сухого сніданку. Склад для сухого сніданку містить борошно, цукор, причому використовують пшеничне борошно, Мипро-Вит та сіль. The invention relates to the food industry, in particular to food-concentrates industry, can be used while obtaining an extruded product like dry-breakfast cereals. The composition of the dry breakfast contains flour, sugar with wheat flour, Mipro-Vit and salt used.
  • Ескіз
    Документ
    Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель №36129)
    (2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович; Петрова, Жанна Олександрівна
    Екструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре та яблучний порошок у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.
  • Ескіз
    Документ
    Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель №39442)
    (2009) Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович
    Екструзійний продукт, що містить сухе картопляне пюре та морквяний порошок у певних співвідношеннях. Продукт повністю готовий до вживання.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва снеків (Патент на корисну модель № 49703)
    (2010) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Янюк, Тетяна Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Махинько, Людмила Василівна
    Спосіб виробництва снеків включає послідовне очищення, бланшування сировини, додавання олії та обсмажування напівфабрикату. Як сировину використовують їстівні гриби. A method for making snacks includes subsequent cleaning, blanching raw material, addition of oil and frying a half-finished product. Edible mushrooms are used as a raw material.
  • Ескіз
    Документ
    Склад чипсів грибних (Патент на корисну модель № 56644)
    (2011) Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Янюк, Тетяна Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна
    Склад чипсів грибних, який як основну сировину містить гриби їстівні та додатково містить лимонну кислоту та олію рослинну. A composition of mushroom chips comprises edible mushrooms as the basic raw material and is supplemented with citric acid and a vegetable oil.