Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Макаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 32214)
    (2000) Левадна, Тетяна Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Дробот, Віра Іванівна
    Спосіб виробництва макаронних виробів із пшеничного борошна з використанням в рецептурі бета-каротину та лецитину. Обидві добавки вносяться в розчиненому вигляді при замішуванні тіста. The production method of macaroni foods made of wheat flour with beta-carotene and lecithin supplements to the recipe. Both supplements to be applied as a solution while dough kneading.
  • Ескіз
    Документ
    Макаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 30487)
    (2000) Ширкунова, Олена Валеріївна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Безщастна, Оксана Анатоліївна,; Манк, Валерій Веніамінович
    Спосіб виробництва збагачених рослинним білком макаронних виробів із пшеничного борошна з додаванням в рецептуру в якості поліпшувача борошна люпину харчового та колоїдного розчину желатину. The production method of vegetable protein-enriched macaroni foods made of wheat flour with supplement of food lupine flour and gelatin colloidal solution to the recipe as an improvers.