Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Склад масляної суміші (Патент на винахід № 119951)
    (2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Враховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.
  • Ескіз
    Документ
    Склад масляної суміші (Патент на винахід № 119952)
    (2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Враховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.
  • Ескіз
    Документ
    Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 131337)
    (2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Враховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.
  • Ескіз
    Документ
    Склад масляної суміші (Патент на корисну модель № 131338)
    (2019) Кучерявенко, Юлія Петрівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Враховуючи сучасні потреби суспільства та загальні тенденції розвитку харчової промисловості розроблено технологію збагачення солоної масляної суміші компонентами рослинної сировини. Given the current needs of society and the general trends of the food industry the technology of enriching salt oil mixture components of plant material.