Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб зброджування соку цукрового сорго (Патент на винахід № 40494)(2003) Янчевський, Віктор Казімірович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Сватков, Леонід Борисович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Ткаченко, Алла Феодосіївна; Фаррахутдінов, Фірдавіс Ягудінович; Шевченко, Василь Іванович; Єпіхін, Валерій ПетровичСпосіб зброджування соку цукрового сорго, який відрізняється тим, що виділений сік розподіляють на дві частини в співвідношенні 1:(1 – 4). Першу частину збагачують фосфорним і азотним живленням із розрахунку 0,2% Р2О5 и 0,01% азоту і вирощують на ній виробничі дріжджі. Після цього додають другу частину соку для зброджування середовища до концентрації незброджених цукрів у бражці не більше 0,1 г/100 см3.Документ Спосіб одержання оцту спиртового біохімічного (Деклараційний патент на винахід № 58849)(2003) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Вакуленко, Володимир ОлексійовичСпосіб одержання оцту спиртового біохімічного, який включає окислення спирту в умовах аерації та корегування його концентрації в бродильному середовищі, який відрізняється тим, що живильне середовище додають рівними дозами у перші 9 годин бродіння з інтервалом 3 години. A method of producing vinegar biochemical providing alcohol oxidation with aeration and adjustment its concentration in the fermentation medium, characterized in that the culture medium added equal doses in the first 9 hours of fermentation at intervals of 3 hours.Документ Штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae IМВ-У-5016 для одержання пресованих хлібопекарських дріжджів в двопродуктовому виробництві спирту і хлібопекарських дріжджів (Патент на винахід № 47821)(2004) Левандовський, Леонід Вікторович; Ткаченко, Алла Феодосіївна; Коваль, Катерина Олександрівна; Рудніченко, Людмила Вікторівна; Бейко, Наталія Євгенівна; Хоменко, Олександр ІвановичСелекціоновано штам дріжджів, який, на відміну від відомих, забезпечує досягнення підвищеного виходу спирту та покращення якості хлібопекарських дріжджів.