Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб підготовки живильної води для екстрагування цукрози із бурякової сировини (Деклараційний патент на корисну модель № 8853)
    (2005) Купчик, Михайло Петрович; Лісовенко, Василь Трохимович; Ліпєц, Антон Адамович; Вознюк, Віталій Васильович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетерина, Светлана Николаевна; Чорна, Тетяна Миколаївна
    Спосіб підготовки живильної води для екстрагування сахарози із бурякової сировини, що включає обробку води газоподібним діоксидом сірки, який відрізняється тим, що після обробки води газоподібним діоксидом сірки вводяться солі полігексаметиленгуанідину у кількості 0,004-0,01 % до маси води. Method of preparation of feedwater for extracting of saccharose from sugar-beet raw material, that includes of water treatment dioxide sulphur, that differs in that after treatment of water gaseous dioxide of sulphur enter the salts of poligeksametilenguanidin in an amount 0,004-0,01 to mass of water.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання дифузійного соку (Деклараційний патент на корисну модель № 8854)
    (2005) Купчик, Михайло Петрович; Лісовенко, Василь Трохимович; Ліпєц, Антон Адамович; Вознюк, Віталій Васильович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Чорна, Тетяна Миколаївна
    Спосіб одержання дифузійного соку,що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення сахарози з бурякової стружки живильною водою при періодичному введенні дезінфектанту в сокостружкову суміш який відрізняється тим, що як дезінфектант використовують солі полiгексаметиленгyанiдину у кiлькоcті 0,001-0,003 % до маси перероблених буряків. disinfectant poligeksametilenguanidin used are in an amount 0,001-0,003 % to mass of done beet
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб екстрагування цукрози з бурякової стружки (Деклараційний патент на винахід № 63440)
    (2004) Ліпєц, Антон Адамович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Гусятинський, Микола Володимирович; Тетеріна, Світлана Миколаївна
    Спосіб екстрагування цукрози з бурякової стружки, який включає відокремлення важких та легких домішок, миття буряків, різання, екстрагування, відділення від дифузійного соку мезги, промивання мезги водою та виведення мезги до сирого жому, який відрізняється тим, що промивання мезги проводять водою, яка містить сульфат алюмінію в кількості 0,06-0,08% до маси води. Method of extracting of sucrose from the beet shaving, which includes separating of heavy and easy admixtures, washing of beets, cutting, extracting, separation, from diffusive juice of pulp, washing and leadingout of vegetable pulp water to the raw bagasse, which differs, that washings of pulp,water contains the sulfate of aluminium in an amount 0,06-0,08% to mass of water.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання дифузійного соку (Деклараційний патент на винахід № 70735)
    (2004) Ліпєц, Антон Адамович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Решетняк, Людмила Расуловна; Решетняк, Ірина Сергіївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна
    Спосіб одержання дифузійного соку, що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення цукрози з бурякової стружки водою і періодичне введення дезінфектанту в апарат, який відрізняється тим, що в якості дезінфектанту використовуються кормові антибіотики в кількості 2 – 3 кг/100т перероблених буряків. Method of receipt of diffusive juice which includes growing shallow, extraction of saccharose from the sugar-beet shaving by water and periodic introduction of disinfectant to the extractor, which differs that as a disinfectant forage antibiotics used are in an amount 2 – 3 kg/100 tons the done beet.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб підготовки живильної води для екстрагування цукрози із бурякової сировини (Деклараційний патент на винахід № 58320)
    (2003) Ліпєц, Антон Адамович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Гусятинський, Микола Володимирович; Тетеріна, Світлана Миколаївна
    Спосіб підготовки живильної води для екстрагування цукрози із бурякової сировини, що включає обробку води газоподібним діоксидом ciрки, який відрізняється тим, що після обробки води газоподібним діоксидом ciрки вводять коагулянт дигідроксосульфат алюмінію в кількості 0,02-0,08 % до маси води. Method of preparation of feedwater for extracting of saccharose from sugar-beet raw material, that includes of water treatment dioxide sulphur, that differs in that after treatment of water gaseous dioxide of sulphur enter the coagulant sulfate of aluminium in an amount 0,02-0,08 to mass of water.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб дезінфекції при зберіганні цукрових буряків у кагатах (Патент на корисну модель № 42253)
    (2009) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Купчик, Михайло Петрович; Щербатий, Олександр Петрович; Ліпєц, Антон Адамович; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Гусятинський, Микола Володимирович; Решетняк, Людмила Расуловна; Касян, Ірина Миколаївна
    Спосіб дезінфекції при зберіганні цукрових буряків у кагатах, що включає відділення домішок від коренеплодів, оброблення коренеплодів дезінфікуючим розчином під час закладання у кагати, який відрізняється тим, що як дезінфектант використовують 0,02-0,06 % розчин натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти. Method of disinfection at storage of sugar beet in the storages that includes separation of impurity from root crops, a sprinkling disinfecting solution of root crops a in storages characterized in that the disinfectant used as a solution containing 0,02-0,06% sodium salt dikhlorizotsianurovy acid.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю (Патент на корисну модель № 51733)
    (2010) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Ліпєц, Антон Адамович; Романченко, Наталія Миколаївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Косенко, Катерина Ігорівна; Бондар, Лариса Миколаївна
    Спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю, що включає розчинення тростинного цукру-сирцю промивною водою і введення дезінфектанту, який відрізняється тим, що як дезінфектант використовують водний розчин натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти у кількості 0,0001-0,0007 % до маси цукру-сирцю, який безперервно вводиться у промивну воду.