Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Експрес-метод визначення виду борошна у вафельних листах (Патент на винахід № 111538)(2016) Тарасенко, Ірина Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Тарасенко, Сергій ДмитровичВинахід належить до харчової промисловості, а саме до кондитерського виробництва. Експрес-метод визначення вмісту борошна у вафельних листах, що використовує метод інфрачервоної спектроскопії в ближній області спектра та передбачає попереднє подрібнення зразка з просіюванням утворених часток крізь сито. Згідно з винаходом, вимірюють інтенсивність спектра дифузного відбивання в інтервалі довжин хвиль 1,76-1,77 мкм. Технічний результат полягає у забезпеченні підвищення точності та достовірності результатів вимірювань. Використання даного експрес-методу дозволить проводити швидкий аналіз та контролювати вид борошна у вафельних листах. При цьому експертиза проводиться без використання хімічних реактивів, не відбуваються зміни фізико-хімічних показників і властивостей зразка.Документ Спосіб виготовлення вафельних листів (Патент на винахід № 111916)(2016) Тарасенко, Ірина Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Тарасенко, Сергій ДмитровичСпосіб виготовлення вафельних листів включає замішування тіста з борошном і подальше випікання листів. Борошно використовується рисове, причому тісто має вологість 56-58 % і його попередньо обробляють ультразвуком в режимі кавітації протягом 70-80 секунд. A method of manufacturing wafer sheets includes the dough with flour and further baking sheets. The rice flour is used, while dough has a humidity 56-58 % and it is pre-treated with ultrasound in the cavitation mode for 70-80 seconds.Документ Спосіб виготовлення вафельних листів (Патент на корисну модель № 102841)(2015) Тарасенко, Ірина Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Данько, Олексій ВікторовичСпосіб виготовлення вафельних листів включає розміщення тіста між двома формуючими поверхнями з подальшим термообробленням. Тісто розміщують між керамічними формуючими поверхнями, з відповідним притисканням верхньою із них, а термооброблення проводять електромагнітним полем НВЧ-діапазону протягом 1,5-4,5 хв. A method of making wafer sheets includes placing the dough between two forming surfaces with the further heat treatment. The dough is placed between the forming ceramic surfaces with corresponding pressing by the upper of them, and the heat treatment is conducted with electromagnetic field of the SHF range for 1.5-4.5 min.Документ Спосіб виготовлення вафельних листів (Патент на винахід № 111917)(2016) Тарасенко, Ірина Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Тарасенко, Сергій ДмитровичСпосіб виготовлення вафельних листів включає замішування тіста з борошном і подальше випікання листів. При цьому борошно використовують кукурудзяне, а саме тісто має вологість 59-61 % і його попередньо обробляють ультразвуком в режимі кавітації протягом 60-70 секунд. A method of manufacturing wafer sheets includes the dough with flour and further baking sheets. In this case, use corn flour, and the dough has a humidity 59-61 % and it is pre-treated with ultrasound in the cavitation mode for 60-70 seconds.Документ Спосіб виготовлення вафельних листів (Патент на корисну модель № 101984)(2015) Тарасенко, Ірина Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Тарасенко, Сергій ДмитровичСпосіб виготовлення вафельних листів включає замішування тіста з борошном і подальше випікання листів. Борошно використовується рисове, причому тісто має вологість 56-58 % і його попередньо обробляють ультразвуком в режимі кавітації протягом 70-80 секунд. A method of manufacturing wafer sheets includes the dough with flour and further baking sheets. The rice flour is used, while dough has a humidity 56-58 % and it is pre-treated with ultrasound in the cavitation mode for 70-80 seconds.Документ Спосіб виготовлення вафельних листів (Патент на корисну модель № 101983)(2015) Тарасенко, Ірина Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Тарасенко, Сергій ДмитровичСпосіб виготовлення вафельних листів включає замішування тіста з борошном і подальше випікання листів. При цьому борошно використовують кукурудзяне, а саме тісто має вологість 59-61 % і його попередньо обробляють ультразвуком в режимі кавітації протягом 60-70 секунд. A method of manufacturing wafer sheets includes the dough with flour and further baking sheets. In this case, use corn flour, and the dough has a humidity 59-61 % and it is pre-treated with ultrasound in the cavitation mode for 60-70 seconds.Документ Експрес-метод визначення виду борошна у вафельних листах (Патент на корисну модель № 99212)(2015) Тарасенко, Ірина Василівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Тарасенко, Сергій ДмитровичЕкспрес-метод визначення виду борошна у вафельних листах включає метод інфрачервоної спектроскопії в ближній області спектра та передбачає попереднє подрібнення зразка з просіюванням утворених часток крізь сито. Вимірюється інтенсивність спектра дифузного відбивання.