Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб приготування пивного сусла (Патент на корисну модель № 29496)(2008) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Проценко, Лідія ВасилівнаСпосіб приготування пивного сусла, при якому проводять сумісне використання несолодженої сировини і хмелю під час кип'ятіння сусла та нормування хмелю за вмістом альфа-кислот. Як несолоджену сировину використовують патоку мальтозну у співвідношенні патоки і солоду від 1:20 до 1:4 за масовою часткою сухих речовин та нормування хмелю здійснюють із врахуванням кількості в хмелі поліфенолів до досягнення їх вмісту в суслі від 170 до 200 мг/л. A method for wort preparation, wherein unmalted raw material and hops are used in parallel during wort boiling and hops normalization according to alpha-acids content. Maltose molasses is used as unmalted raw materials at the ratio between molasses and wort from 1:20 to 1:4 by weight fraction of dry substances, and hops normalization is made taking into account of quantity of polyphenols in hops to achieving of their content in the wort from 170 to 200 mg/l.Документ Спосіб охмеління пивного сусла (Патент № 70010)(2004) Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Проценко, Лідія Василівна; Троценко, Павло Олександрович; Носенко, Володимир ЄрофійовичСпосіб охмеління пивного сусла передбачає обробляння хмелю перед внесенням у сусло, яке проводять ультразвуковими коливаннями у режимі кавітації протягом 5-10 хвилин. A method for hopping wort provides for treatment of hops before incorporation into the wort being performed by ultrasound oscillations in the mode of cavitation during 5-10 minutes.