Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб прояснення яблучного соку (Патент на винахід № 95728)
    (2011) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна
    Спосіб прояснення яблучного соку, що передбачає комбіноване оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що яблучний сік спочатку піддають адсорбційному очищенню палигорськітом фракції 2,0-3,0 мм концентрацією 2,5-3,3% мас. % при температурі 60-80ºС протягом 20-30 хв., а потім обробляють ферментним препаратом Фруктозимом Р у кількості 0,005-0,01%, тривалістю 1,0-1,5 год при температурі соку 45-50ºС. Method clarification of apple juice that provides the combined processing of apple juice, which is characterized in that apple juice is first subjected to purification adsorbed palygorskite fraction 2.0-3.0 mm 2,5-3,3 wt% concentration. % At a temperature of 60-80 º C for 20-30 min., And then treated enzyme preparation Fruktozymom P in quantities 0,005-0,01%, lasting 1.0-1.5 h at a temperature of 45-50 º C the juice.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб прояснення яблучного соку (Патент на винахід № 95727)
    (2011) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна
    Спосіб прояснення яблучного соку, що передбачає комбіноване оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що яблучний сік спочатку обробляють ферментним препаратом Фруктозимом Р у кількості 0,005-0,01%, тривалістю 1,0-1,5 год при температурі соку 45-50ºС , а потім піддають адсорбційному очищенню палигорськітом фракції 2,0-3,0 мм концентрацією 2,5-3,3% мас. % при температурі 60-80ºС протягом 20-30 хв. Method clarification of apple juice, which provides combined processing of apple juice, which is characterized in that apple juice initially treated enzyme preparation Fruktozymom P 0,005-0,01% in the number, duration of 1.0-1.5 h at a temperature of 45-50 º C juice, and then subjected to purification of palygorskite adsorbed fraction 2.0-3.0 mm 2,5-3,3 wt% concentration. % At a temperature of 60-80 º C for 20-30 minutes.
  • Ескіз
    Документ
    Лінія виробництва бурякового соку ( патент на винахід №93830)
    (2011) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Шейко, Таміла Володимирівна
    Лінія виробництва бурякового соку, що складається з послідовно встановлених після пресування збірника соку, сита, проміжної ємності, центрифуги, фільтрпреса, насоса, яка відрізняється тим, що після проміжної ємності встановлено збірник-мірник бурякового соку, збірник шунгіту зі шлюзовим дозатором, адсорбер з паровою сорочкою і перемішуючим пристроєм, відстійник, збірники обробленого соку і відпрацьованого шунгіту. Line beet juice that has consistently set after pressing the juice collection, screening, intermediate tanks, centrifuges, filtrpresa, pump, wherein, after the intermediate collection tank set-dispensing beet juice collection Shung dispenser with lock, with the absorber steam shirt and mixing device, sump, collections processed juice and spent Shung.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб просвітлення яблучного соку (Патент на винахід № 93326)
    (2011) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Рябченко, Анна Олегівна
    Спосіб просвітлення яблучного соку, що передбачає його адсорбційне оброблення і який відрізняється тим, що як сорбент застосовують шунгіт в концентрації 1,0-2,0 мас. % при нагріванні яблучного соку до 40-60ºС протягом 20-40 хв. Method enlightenment apple juice, which provides its adsorption processing and wherein that as sorbent used zhung in concentration 1.0-2.0 wt. % Apple juice when heated to 40-60 º C for 20-40 minutes.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб освітлення фруктового соку (Деклараційний патент на винахід № 70641)
    (2004) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Жестерева, Наталія Анатоліївна; Манк, Валерій Веніамінович
    Спосіб освітлення фруктового соку, що передбачає його нагрівання і подальшу обробку сорбентом, який відрізняється тим, що як сорбент застосовують палигорськіт в концентрації 10-20%. A method of fruit juice clarification, comprising heating and its subsequent processing sorbent, characterized in that palygorskite is used as a sorbent in a concentration of 10-20%.
  • Ескіз
    Документ
    Лінія виробництва бурякового соку (патент на корисну модель №55117)
    (2010) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Шейко, Таміла Володимирівна
    Лінія виробництва бурякового соку, що складається з послідовно встановлених після пресування збірника соку, сита-стікача, проміжної ємності, центрифуги, фільтрпреса, насоса, яка відрізняється тим, що після проміжної ємності встановлюється збірник-мірник бурякового соку, збірник шунгіту зі шлюзовим дозатором, адсорбер з паровою сорочкою і перемішуючим пристроєм, відстійник, збірники обробленого соку і відпрацьованого адсорбенту. Beet juice production line consisting of a series arranged after pressing the juice collector, screens, intermediate vessel, centrifuges, filters, pumps, characterized in that, after the intermediate tank set-measure collection of beet juice, a gateway collection shungite dispenser adsorber with steam jacket and agitator, sump, collections of processed juice and spent adsorbent.
  • Ескіз
    Документ
    Лінія виробництва проясненого яблучного соку (патент на корисну модель №52998)
    (2010) Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна
    Лінія виробництва проясненого яблучного соку, що складається з послідовно встановлених після пресування збірника соку, сита-стікача, проміжної ємності, відстійника, фільтрпреса, насоса, який відрізняється тим, що після проміжної ємності встановлюється збірник-мірник яблучного соку, збірник адсорбенту зі шлюзовим дозатором, адсорбер з паровою сорочкою і перемішуючим пристроєм, збірники обробленого соку і відпрацьованого адсорбенту. Production line of enlightened apple juice with a sequence established by the collection of juice after pressing, screen-stikacha, intermediate tank, sump, filter, pump, which is characterized in that, after the intermediate tank set-measure collection of apple juice, a collection of the adsorbent with a gateway dispenser adsorber with steam jacket and a stirrer, collections processed juice and spent adsorbent.