Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб отримання солоду з голозерного вівса(2018) Мукоїд, Роман Миколайович; Кошова, Валентина Миколаївна; Марущак, Герман Русланович; Коберніцька, Аліна ОлександрівнаСпосіб отримання солоду із голозерного вівса включає сортування, миття, дезінфекцію,замочування при температурі води для замочування 12-20 °C, солодорощення вівса протягом5-6 діб при вологості 41-42 %, температурі пророщування від 15 до 18 °C, висушування довологості 5-7 %, відбивання паростків. Спочатку проводять очищення вівса від зернових ісміттєвих домішок, замочування проводять до вологості 41-43 %, тривалість замочування 20-26год., пророщування вівса протягом 3-5 діб, висушування солоду проводять при поступовомупідвищенні температури сушильного агента від 40 до 75 °C, протягом 22-24 год. Зберіганняпроводять шість тижнів для завершення всіх біологічних процесів у сухому солодіДокумент Спосіб отримання рисового солоду(2015) Мукоїд, Роман Миколайович; Соболь, Микола Іванович; Кошова, Валентина МиколаївнаСпосіб за прототипом включає миття, замочування зерна протягом 2 ...З год. при температурі води 18...20°С, потім зливають воду і залишають зерно на 4...6 год. без води, потім повторюють дані операції протягом 70...75 год. до досягнення вологості зерна 45...48 %, пророщування проводять протягом 5...7 діб при температурі 17...22 °С, висушування проводять 24 години, поступово підвищуючи температуру від 50 до 105 °С до вологості 4...6 %. The prototype method includes washing, soaking the grain for 2 ... a year. at water temperature 18 ... 20 ° С, then drain water and leave the grain for 4 ... 6 hours. without water then repeat the operation data for 70 ... 75 h. until the grain moisture content reaches 45 ... 48%, germination is carried out for 5 ... 7 days at a temperature of 17 ... 22 ° С, drying is carried out 24 hours, gradually increasing the temperature from 50 to 105 ° С to a humidity of 4 ... 6%.Документ Апарат для виробництва ферментованих солодів (Патент на винахід № 88341)(2009) Українець, Анатолій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Неретін, Ігор Миколайович; Пехтєрєв, Ігор Євгенович; Потапенко, Сергій Іванович; Мукоїд, Роман Миколайович; Сташейко, Віктор ІвановичОпис до патенту на винахід. Апарат для виробництва ферментованих солодів. Write to patent an invention. Apparatus for the production of fermented malts.Документ Апарат для виробництва ферментованих солодів (Патент на корисну модель № 27356)(2007) Українець, Анатолій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Неретін, Ігор Миколайович; Пехтєрєв, Ігор Євгенович; Потапенко, Сергій Іванович; Мукоїд, Роман Миколайович; Сташейко, Віктор ІвановичОпис до патенту на корисну модель. Апарат для виробництва ферментованих солодів. Description to useful model patent. Apparatus for the production of fermented malts.Документ Лабораторна установка для приготування пророщених злакових культур (17340)(2006) Українець, Анатолій Іванович; Потапенко, Сергій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман МиколайовичОпис до патенту на корисну модель. Лабораторна установка для приготування пророщених зерен злакових культур. Description to useful model patent. Laboratory setup for cooking germinated cereal.Документ Спосіб отримання біологічно активного продукту «Прозер житній» (Патент на корисну модель № 18764)(2006) Мукоїд, Роман Миколайович; Потапенко, Сергій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Українець, Анатолій ІвановичОпис до патенту на корисну модель. Спосіб отримання біологічно активного продукту «Прозер житній».Документ Спосіб отримання біологічно активного продукту «ПРОЗЕР-Ф» (Патент на корисну модель № 18762)(2006) Українець, Анатолій Іванович; Потапенко, Сергій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Бірюков, Ігор Володимирович; Чумакова, Олена ВолодимирівнаОпис до патенту на корисну модель. Спосіб отримання біологічно активного продукту «ПРОЗЕР-Ф».