Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Помадна масса на основі пюре з ягід жимолості (Патент на корисну модель № 118393)
    (2017) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Непомняща, Наталія Юріївна; Денисенко, Ірина Сергіївна
    Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадної маси, що містить в своєму складі цукор білий кристалічний, крохмальну патоку і пюре з ягід жимолості.
  • Ескіз
    Документ
    Помадна масса на основі морквяного пюре (Патент на корисну модель № 118073)
    (2017) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Володько, Наталія Ігорівна
    Деклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадної маси, що містить в своєму складі цукор білий кристалічний, крохмальну патоку і гідролізоване морквяне пюре.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою (Деклараційний патент на винахід № 65396)
    (2004) Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Залевська, Надія Олексіївна; Кохан, Олена Олександрівна
    Запропоновано спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою, що включає приготування тіста і начинки, формування виробів методом екструзії, випікання виробів, який відрізняється тим, що під час приготування начинки додають комплексну суміш «Едгум КД 15». Цей спосіб дозволяє збільшити відсоток начинки у виробі та збільшити термін зберігання продукції.