Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб зброджування крохмалевмісної сировини (Патент на винахід № 46107)
    (2002) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Шинкаренко, Любов Миколаївна; Ткаченко, Алла Феодосіївна; Олійнічук, Олексій Сергійович
    Спосіб зброджування крохмалевмісної сировини, який відрізняється тим, що змішану з водою сировину нагрівають до температури 50-60°С, витримують 30-50 хвилин, оцукрювання та зброджування крохмалю проводять в одну стадію змішаною культурою дріжджів Saccharomyces cerevisiae та пліснявих грибів Aspergillus niger в співвідношенні 2,5:1
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до зброджування (Деклараційний патент №55157)
    (2003) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Шевченко, Василь Іванович; Міхненко, Євгеній Олександрович; Михайльо, Віктор Миколайович; Олійнічук, Олексій Сергійович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Шиян, Петро Леонідович; Лукіянчук, Григорій Іванович; Нагребецький, Анатолій Іванович
    Cпосіб передбачає внесення α-амілази и глюкоамілази в зерновий заміс, піддають більш тонкому подрібненню одночасно з розчиненням і оцукрюванням крохмалю в одну стадію в умовах турбулентного режиму на рівні 140000-280000 Re. The method provides addition α-amylase and glucoamylase in the grain batch, which was subjected to a more finely ground simultaneously with the dissolution and saccharification starch in a single stage in a turbulent regime at 140000-280000 Re.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб зброджування сусла із крохмалевмісної сировини (Патент на винахід 41095)
    (2004) Левандовський, Леонід Вікторович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Янчевський, Віктор Казімірович; Іщенко, Петро Юхимович; Кудирко, Петро Степанович; Скічко, Михайло Олександрович; Кривчун, Олександр Миколайович; Демчук, Василь Петрович
    Cпосіб передбачає неперервне зброджування сусла і відрізняється тим, що оцукрювання здійснюють до утворення в суслі 90-97% моно- і дисахаридів від введеного крохмалю.The method provides continuous fermentation of the wort and differs in that saccharification is carried to form in the wort 90-97% mono-and disaccharides from the introduction of the production of starch.
  • Ескіз
    Документ
    Апарат для механоферментативної обробки крохмалевмісної сировини (Деклараційний патент № 55156А )
    (2003) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Шевченко, Василь Іванович; Міхненко, Євгеній Олександрович; Олійнічук, Олексій Сергійович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Шиян, Петро Леонідович; Лукіянчук, Григорій Іванович; Нагребецький, Анатолій Іванович
    Апарат забезпечує високий ступінь розчинення і оцукрювання крохмалю в одну стадію за рахунок інтенсифікації подрібнення замісу у мокрому стані та скорочення питомих витрат енергії на приготування сусла. Apparatus provides temple the degree of dissolution and saccharification of starch in one step through the intensification of wet grinding of batch and to reduce specific consumption energy for prepare wort.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб антисептування сусла із крохмалевмісної сировини у виробництві спирту (Патент на винахід № 56635)
    (2005) Кудирко, Петро Степанович; Левандовський, Леонід Вікторович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Кривчун, Олександр Миколайович; Чепурний, Валерій Миколайович; Михайлів, Андрій Петрович
    Cпосіб відрізняється тим, що антисептик «Каморан» задають на стадії оцукрювання крохмалю в дозі 0,0005-0,0009 % до об’єму середовища періодично з інтервалом 2-3 години рівними дозами. The method differs in that the antiseptic «Kamoran» added in the stage saccharification starch in the dose of 0,0005-0,0009 % of the volume of the environment periodically at an interval of 2-3 hours equal doses.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до спиртового зброджування (Деклараційний патент на винахід № 56595)
    (2003) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Жуковський, Віктор Антонович; Шевченко, Василь Іванович; Ткаченко, Любов Володимирівна; Процан, Наталія Вікторівна; Михайлів, Андрій Петрович
    Способ отличается тем, что общее количество осахаривающего ферментного препарата делят на две части в соотношении 1:2,3-3,0, при этом меньшую часть задают на стадию приготовления замеса, а большую – на стадию осахаривания. Cпосіб відрізняється тим, що загальну кількість оцукрюю чого ферментного препарату ділять на дві частини в співвідношенні 1:2,3-3,0, при цьому меншу частину задають на стадію приготування замісу, а більшу – на стадію оцукрювання. Method differs by the fact that the total quantity of saccharifying enzyme preparation divided into two parts in the ratio 1:2,3-3,0, with a smaller part addition in stage set batch cooking, and more - to the stage of saccharification.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання спиртових бражок із крохмалевмісної сировини (Патент на винахід № 35247)
    (1999) Гулий, Іван Степанович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Шиян, Петро Леонідович; Артюхов, Володимир Якович; Циганков, Петро Семенович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Маринченко, Віктор Опанасович; Королюк, Костянтин Євгенійович; Сікач, Людмила Пилипівна; Сизько, Валерій Борисович; Самойліченко, Роман Вікторович
    Винахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою удосконалений спосіб одержання спиртових бражок із крохмалевмісної сировини. An invention behaves to a spirit industry and is the improved method of receipt of spirit home-brewed beers from starch-containing raw material.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання спиртових бражок із крохмалевмісної сировини (Патент на винахід № 70423)
    (2004) Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький, Віталій Володимирович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Шиян, Петро Леонідович; Сизько, Валерій Борисович; Артюхов, Володимир Якович; Кириленко, Роман Григорович
    Винахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою удосконалений спосіб одержання спиртової бражки із крохмалевмісної сировини. An invention behaves to a spirit industry and is the improved method of receipt of a spirit home-brewed beer from starch-containing raw material.