Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Паштет дієтичний "Гурман"(2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Котляр, Євген Олександрович; Миніч, Руслан Миколайович; Пащенко, Оксана ВасилівнаВідомий паштет м'ясний з грибним порошком. Недоліком прототипу можна вважати невисокі в'язкопластичні властивості, необхідність поліпшення жирнокислотного та амінокислотного складу. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету дієтичного "Гурман" з низькою калорійністю та збалансованим жирнокислотним складом, який призначений для профілактичного харчування. A famous paste of meat with mushroom powder. The disadvantage of the prototype can be considered low visco-plastic properties, the need to improve the fatty acid and amino acid composition. The basis of the useful model is the task of developing a formula of dietary "Gourmet" with low calorie content and a balanced fatty acid composition that is intended for preventive nutrition.Документ Паштет м'ясний запечений "Шкільний"(2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Пащенко, Оксана ВасилівнаВідома рецептура м'ясного запеченого паштету, недоліком якого є низькі органолептичні показники, а також не достатня кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення паштету збагаченого вітамінами, а саме А, Д, Е, мікро- і мікроелементами, які необхідні для нормального функціонуванняорганізму людини. The known recipes of meat baked pate, the disadvantage of which are low organoleptic parameters, as well as not enough vitamins, micro-and macro elements. The basis of a useful model is the task of developing a vitamin-enriched paste, namely A, D, E, micro and microelements, which are necessary for the normal functioning of the human organism.