Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва морозива овочево-пшеничного (Патент України на корисну модель № 76282)
    (2012) Іванов, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Мартич, Віталій Володимирович; Згурський, Андрій Володимирович
    Спосіб виробництва морозива овочево-пшеничного, що включає приймання, сортування, мийку, очищення, подрібнення та бланшування овочевої сировини, підготовку та змішування рецептурних компонентів, пастеризацію, охолодження, зберігання та фризерування суміші, фасування, загартування, пакування та зберігання морозива, який відрізняється тим, що як овочева сировина використовується гомогенізоване при тиску 15-20 МПа після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскусу при рН 2,7-3,3, температурі 80-85 °С і витримці 25-30 хв пюре з гарбуза, в яке перед змішуванням рецептурних компонентів додають гідратовані при температурі 40-45 °С протягом 25-30 хв та гомогенізовані при тиску 10-15 МПа зародки пшениці в кількості 1,5-3,5 мас. %. Method of ice cream vegetables and wheat, which includes receiving, sorting, washing, cleaning, chopping and blanching raw vegetables, preparing and mixing prescription components, pasteurization, refrigeration, storage and fryzeruvannya mixture, filling, hardening, packaging and storage of ice cream, wherein that is used as a vegetable raw homogenized at a pressure of 15-20 MPa after termokyslotnoho hydrolysis with aqueous extract of hibiscus blossoms at pH 2,7-3,3, temperature 80-85 ° C and 25-30 min excerpt pumpkin puree, in which before mixing prescription hydrated components are added at 40-45 ° C for 25-30 min and homogenized at a pressure of 10-15 MPa wheat germ in the number of 1.5-3.5 wt. %.
  • Ескіз
    Документ
    Склад молочно-вівсяного морозива (Патент на корисну модель № 76219)
    (2012) Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна
    Склад молочно-вівсяного морозива, що містить молоко незбиране, вершки, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізаційну систему, воду, який відрізняється тим, що додатково містить вівсяні пластівці, у наступному співвідношенні компонентів, кг на 1000 кг: молоко коров'яче незбиране 547,50…586,25 вершки з цукром згущені 79,00...79,10 сухе знежирене молоко 15,03.. .30,41 цукор 111,74... 111,79 вівсяні пластівці 20,00...40,00 стабілізаційна система 2,00.. .5,00 вода решта. Composition of milky-oatmeal ice-cream containing milk, cream, skimmed milk, sugar, stabilization system, water, wherein further comprising oatmeal, next component ratio, kg to 1000 kg: whole cow's milk ... 547.50 586.25 cream with sugar condensed 79.00 ... 79.10 skimmed milk 15.03 .. .30,41 sugar 111.74 ... 111.79 cheerios 20.00 ... 40.00 stabilization system .. 2.00 .5,00 water remaining.