Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва вершкового масла з наповнювачем (Патент на винахід № 94113)
    (2011) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна; Кресь, Наталія Вікторівна
    Розроблено вершкове масло збагачене спеціально підготовленою добавкою із квіткового пилку. A method for of enrichment of butter additive of pollen
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб збагачення вершкового масла (Патент на корисну модель № 15838)
    (2006) Рашевська, Тамара Олексіївна; Українець, Анатолій Іванович; Вашека, Оксана Миколаївна
    Дані досліджень показали, що внесення суспензії порошку із рослинної сировини, лецетину та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властивостями, а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of a suspension of powder, lecithin and buttermilk in the process of homogenization provides a product with curative properties and improved consistency.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва вершкового масла з наповнювачем (Патент на винахід № 94478)
    (2011) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна; Кресь, Наталія Вікторівна
    Дані досліджень показали, що внесення порошку квіткового пилку в процесі виробництва вершкового масла дозволяє отримати продукт покращеної консистенції з лікувально-профілактичними властивостями. These studies have shown that the introduction of powder pollen in the production of butter provides a product improved consistency with curative properties.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб збагачення вершкового масла (Патент на винахід № 6675)
    (2005) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
    Дані досліджень показали,що внесення суспензії порошку із рослинної сировини, пектину та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукті з лікувально-профілактичними властивостями,а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of suspension of powdered plant material, pectin and buttermilk in the process of homogenization provides a product with curative properties and improved consistency.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 6678)
    (2005) Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Вашека, Оксана Миколаївна
    Дані досліджень показали, що внесення суспензії порошку із рослинної сировини,інуліну та сколотин в процесі гомогенізації дозволяє отримати продукт із лікувально-профілактичними властиостями,а також покращеної консистенції. These studies have shown that the introduction of suspension of powdered plant material, inulin and buttermilk during homogenization provides a product with curative vlastyostyamy and improved consistency.
  • Ескіз
    Документ
    Склад масляної пасти для хворих на цукровий діабет (Патент на корисну модель № 85510)
    (2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Буравець, Катерина Борисівна
    Розроблено склад масляної пасти для хворих на цукровий діабет з гарними органолептичними та профілактичними властивостями. Developed butter pasta for diabetics with good organoleptic characteristics.
  • Ескіз
    Документ
    Склад масляної пасти із порошком буряку червоного столового (Патент на корисну модель № 84518)
    (2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Подковко, Оксана Анатоліївна
    Розроблено рецептуру масляної пасти із порошком буряка червоного столового. It was develeped the recipe of butter paste with red beet powder.