Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб очищення клеровки тростинного цукру-сирцю (Деклараційний патент на винахід № 70608 A)(2004) Чагайда, Андрій Олегович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Ліпєц, Антон АдамовичСпосіб очищення клеровки тростинного цукру-сирцю включає нагрівання, очищення хімічними реагентами, перемішування, відділення утвореного осаду. При цьому як хімічний реагент використовують сульфат алюмінію, після чого обробляють клеровку високодисперсним механоактивованим вапняком. A method for purifying the clarification product of cane raw sugar consists in heating, purification with chemical reagents, mixing, separation of the obtained residue. At that as chemical reagent aluminum sulphate is used, thereafter the clarification product is treated with the high-dispersed mechanoactivated limestone.Документ Спосіб очищення дифузійного соку (Деклараційний патент на винахід № 69179 A)(2004) Чагайда, Андрій Олегович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Ліпєц, Антон АдамовичСпосіб очищення дифузійного соку включає прогресивну попередню дефекацію з додаванням суспензії сатурованого соку, вапняного молока і високодисперсного механоактивованого вапняка, нагрівання, передсатурацію переддефекованого соку з наступним відділенням отриманого осаду, оброблення вапняним молоком перед другою сатурацією. A method for purification of diffusion juice consists in progressive predefecation with adding of suspension of saturated juice, lime milk and highdispersed mechanically activated limestone, heating, presaturation of predefecated juice with following separation of residue, treatment with lime milk before second saturation.Документ Спосіб очищення тростинного цукру-сирцю (Деклараційний патент на винахід № 66712 A)(2004) Сімахіна, Галина Олександрівна; Чагайда, Андрій ОлеговичСпосіб очищення тростинного цукру-сирцю включає дефекосатураційне оброблення змішаної клеровки, яка складається з клеровки половини тростинного цукру-сирцю, що надходить на перероблення, і всієї клеровки жовтого цукру останньої кристалізації. Згідно з винаходом, другу половину тростинного цукру-сирцю, що надходить на перероблення, спочатку очищають шляхом афінації клеровкою жовтого цукру II кристалізації при температурі 40-45°С протягом 30-40 хвилин, після чого відділяють афінаційний відтік і проводять розчинення афінованого тростинного цукру-сирцю очищеною змішаною клеровкою. A method for the raw cane-sugar purification involves defecosaturation processing the mixed clarification product consisting of that of a half of the raw cane-sugar being supplied to reprocessing, and of all clarification product of the last crystallization brown sugar. According to the invention the second half of raw cane-sugar being supplied to reprocessing is first purified by means of affination with the second crystallization brown sugar clarification product for 30-40 minutes at the temperature of 40-45°С, thereafter the affination outflow is separated and the affinated raw cane-sugar is dissolved with the purified mixed clarification product.