Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Паштет дієтичний "Гурман"(2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Котляр, Євген Олександрович; Миніч, Руслан Миколайович; Пащенко, Оксана ВасилівнаВідомий паштет м'ясний з грибним порошком. Недоліком прототипу можна вважати невисокі в'язкопластичні властивості, необхідність поліпшення жирнокислотного та амінокислотного складу. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету дієтичного "Гурман" з низькою калорійністю та збалансованим жирнокислотним складом, який призначений для профілактичного харчування. A famous paste of meat with mushroom powder. The disadvantage of the prototype can be considered low visco-plastic properties, the need to improve the fatty acid and amino acid composition. The basis of the useful model is the task of developing a formula of dietary "Gourmet" with low calorie content and a balanced fatty acid composition that is intended for preventive nutrition.Документ Паштет м'ясний запечений "Шкільний"(2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Пащенко, Оксана ВасилівнаВідома рецептура м'ясного запеченого паштету, недоліком якого є низькі органолептичні показники, а також не достатня кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення паштету збагаченого вітамінами, а саме А, Д, Е, мікро- і мікроелементами, які необхідні для нормального функціонуванняорганізму людини. The known recipes of meat baked pate, the disadvantage of which are low organoleptic parameters, as well as not enough vitamins, micro-and macro elements. The basis of a useful model is the task of developing a vitamin-enriched paste, namely A, D, E, micro and microelements, which are necessary for the normal functioning of the human organism.Документ Паштет м'ясний запечений "Унікальний"(2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Тимченко, Денис ОлексійовичВ основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету м'ясного запеченого з підвищеними вмістом полі ненасичених жирних кислот і високими структурно механічними характеристиками. Технічний результат, який може бути отриманий при здійсненні корисної моделі, полягає в розширенні асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a recipe for meat of baked pastes with high content of polyunsaturated fatty acids and high structural and mechanical characteristics. The technical result that can be obtained when implementing a utility model is to expand the range of products produced in order to improve the quality of the target product, in particular organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.Документ Паштет «Особливий» (Патент на корисну модель № 89168)(2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пешук, Людмила Василівна; Чубок, Оксана Іванівна; Пащенко, Оксана ВасилівнаЗадачею корисної моделі є створення паштету з м`ясної традиційної та нетрадиційної сировини і отримати делікатесний продукт з пониженою калорійністю, підвищеною біологічною цінністю та високими показниками якості. The task of useful model is creation of pate from meat traditional and untraditional raw material and to get a delicac with mionectic calorie content, enhanceable biological value and high indexes of quality.Документ Паштет делікатесний з м`яса оленя (Патент на корисну модель № 80724)(2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Миніч, Руслан МиколайовичПаштет делікатесний з м`яса оленя містить печінку яловичу, курятину, яйця, цибулю, моркву, масло та воду, м`ясо оленя бланшоване, білий хліб, крупу манну. Pate a delicacy from meat of deer contains a liver of beef, chicken, eggs, bow, carrot, butter and water, meat of deer blanshovane, wheat bread, groats manna.Документ Паштет м’ясний запечений дієтичний (Патент на корисну модель № 65956)(2011) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давидюк, Анна ІванівнаВ основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого дієтичного з низькою калорійністю, який призначений для профілактичного харчування. The basis of the utility model tasked with developing recipes pate baked low calorie diet that is designed for preventive nutrition.Документ Паштет м’ясний запечений низькокалорійний (Патент на корисну модель № 53108)(2010) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давиденко, Максим ОлександровичВ основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого низькокалорійного. The basis of the utility model tasked with developing low-calorie recipe pate grilled.Документ Паштет запечений з м’ясом дикого кабана (Патент на корисну модель № 53104)(2010) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давиденко, Максим ОлександровичВ основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого. The basis of the utility model tasked with developing recipes pate baked.Документ Паштет запечений з м’ясом зайця (Патент на корисну модель № 53107)(2010) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давиденко, Максим ОлександровичВ основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого. The basis of the utility model tasked with developing recipes pate baked.Документ Паштет з нетрадиційної м'ясної сировини (Патент на корисну модель 38095)(2008) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Пашнін, Роман Миколайович; Ющенко, Оксана ВасилівнаПаштет з нетрадиційної м'ясної сировини, що містить печінку, курятину, яйця, цибулю, моркву, масло та воду, пробуджені зернопродукти, який відрізняється тим, що додатково вносять м'ясо диких тварин 13-15%. Pate with alternative raw meat containing liver, chicken, eggs, onions, carrots, butter and water, awakened grain, wherein additionally make venison 13-15%.