Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Паштет дієтичний "Гурман"
    (2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Котляр, Євген Олександрович; Миніч, Руслан Миколайович; Пащенко, Оксана Василівна
    Відомий паштет м'ясний з грибним порошком. Недоліком прототипу можна вважати невисокі в'язкопластичні властивості, необхідність поліпшення жирнокислотного та амінокислотного складу. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету дієтичного "Гурман" з низькою калорійністю та збалансованим жирнокислотним складом, який призначений для профілактичного харчування. A famous paste of meat with mushroom powder. The disadvantage of the prototype can be considered low visco-plastic properties, the need to improve the fatty acid and amino acid composition. The basis of the useful model is the task of developing a formula of dietary "Gourmet" with low calorie content and a balanced fatty acid composition that is intended for preventive nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет м'ясний запечений "Шкільний"
    (2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Пащенко, Оксана Василівна
    Відома рецептура м'ясного запеченого паштету, недоліком якого є низькі органолептичні показники, а також не достатня кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення паштету збагаченого вітамінами, а саме А, Д, Е, мікро- і мікроелементами, які необхідні для нормального функціонуванняорганізму людини. The known recipes of meat baked pate, the disadvantage of which are low organoleptic parameters, as well as not enough vitamins, micro-and macro elements. The basis of a useful model is the task of developing a vitamin-enriched paste, namely A, D, E, micro and microelements, which are necessary for the normal functioning of the human organism.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет м'ясний запечений "Унікальний"
    (2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Тимченко, Денис Олексійович
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету м'ясного запеченого з підвищеними вмістом полі ненасичених жирних кислот і високими структурно механічними характеристиками. Технічний результат, який може бути отриманий при здійсненні корисної моделі, полягає в розширенні асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a recipe for meat of baked pastes with high content of polyunsaturated fatty acids and high structural and mechanical characteristics. The technical result that can be obtained when implementing a utility model is to expand the range of products produced in order to improve the quality of the target product, in particular organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет «Особливий» (Патент на корисну модель № 89168)
    (2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Пешук, Людмила Василівна; Чубок, Оксана Іванівна; Пащенко, Оксана Василівна
    Задачею корисної моделі є створення паштету з м`ясної традиційної та нетрадиційної сировини і отримати делікатесний продукт з пониженою калорійністю, підвищеною біологічною цінністю та високими показниками якості. The task of useful model is creation of pate from meat traditional and untraditional raw material and to get a delicac with mionectic calorie content, enhanceable biological value and high indexes of quality.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет делікатесний з м`яса оленя (Патент на корисну модель № 80724)
    (2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Миніч, Руслан Миколайович
    Паштет делікатесний з м`яса оленя містить печінку яловичу, курятину, яйця, цибулю, моркву, масло та воду, м`ясо оленя бланшоване, білий хліб, крупу манну. Pate a delicacy from meat of deer contains a liver of beef, chicken, eggs, bow, carrot, butter and water, meat of deer blanshovane, wheat bread, groats manna.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет м’ясний запечений дієтичний (Патент на корисну модель № 65956)
    (2011) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давидюк, Анна Іванівна
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого дієтичного з низькою калорійністю, який призначений для профілактичного харчування. The basis of the utility model tasked with developing recipes pate baked low calorie diet that is designed for preventive nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет м’ясний запечений низькокалорійний (Патент на корисну модель № 53108)
    (2010) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давиденко, Максим Олександрович
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого низькокалорійного. The basis of the utility model tasked with developing low-calorie recipe pate grilled.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет запечений з м’ясом дикого кабана (Патент на корисну модель № 53104)
    (2010) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давиденко, Максим Олександрович
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого. The basis of the utility model tasked with developing recipes pate baked.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет запечений з м’ясом зайця (Патент на корисну модель № 53107)
    (2010) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Давиденко, Максим Олександрович
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету запеченого. The basis of the utility model tasked with developing recipes pate baked.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет з нетрадиційної м'ясної сировини (Патент на корисну модель 38095)
    (2008) Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Пашнін, Роман Миколайович; Ющенко, Оксана Василівна
    Паштет з нетрадиційної м'ясної сировини, що містить печінку, курятину, яйця, цибулю, моркву, масло та воду, пробуджені зернопродукти, який відрізняється тим, що додатково вносять м'ясо диких тварин 13-15%. Pate with alternative raw meat containing liver, chicken, eggs, onions, carrots, butter and water, awakened grain, wherein additionally make venison 13-15%.