Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
38 результатів
Результати пошуку
Документ Склад продукту кефірного (Патент на корисну модель № 138730)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Спосіб отримання сметанного продукту (Патент на винахід № 120226)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Спосіб отримання харчової емульсії (Патент на винахід № 120225)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Спосіб отримання харчової емульсії (Патент на винахід № 119941)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Спосіб отримання харчової емульсії (Патент на винахід № 119618)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Склад харчової емульсії (Патент на винахід № 119617)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Склад харчової емульсії (Патент на винахід № 119510)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Склад харчової емульсії (патент на винахід № 119410)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСклад харчової емульсії містить кукурудзяну олію, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)". The composition of the food emulsion contains corn oil, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.Документ Склад харчової емульсії (патент на винахід № 119412)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСклад харчової емульсії містить замінник молочного жиру, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)". The composition of the food emulsion contains milk fat substitute, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.Документ Склад харчової емульсії (патент на винахід № 119409)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСклад харчової емульсії містить купажовану олію, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)". The composition of the food emulsion contains blended oil, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.